|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
PHP Cron Jobs
אני מעוניין לעשות Cron Jobs - אך בעזרת PHP בלבד. תיהיה לי טבלה במסד המכילה מתי זה יפעל - בדיוק כמו ב-DA. עד עכשיו זה דיי פשוט, אבל, נגיד ואני מעוניין שזה יפעל כל 8 שעות - נגיד. איך אני אעשה את זה? זה אפשרי בכלל?
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני לא חושב שאפשר לעשות דבר כזה בלי שמישהו יגלוש באתר.
אני די בטוח שאיפשר, כי הרי קוד הPHP רץ רק ברגע שמישהו מגיע לקובץ, ואם אפחד לא גולש באתר הקובץ לא נפתח. אתה יכול לעשות למשל משהו כל 8 שעות, אבל אתה תצטרך להיכנס לקובץ כל 8 שעות כדי שהבדיקה תתבצע.. זאת דעתי |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זה לא אפשרי לעשות ממש CJ, אבל אני שואל האם לפי דעתכם יש רעיון תאורטי שיכול לעזור |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
אגב אגב,
לDA כן יש CJ (של המע' עצמה). |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
שמתבסס על cron-ים שהמערכת מריצה (מוסיפה אותם בזמן ההתקנה)
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה שם כל כמה זמן אתה רוצה לעדכן. ומוסיף שדה של הזמן האחרון שזה עודכן ואז פשוט בודק אם עברו מאז 8 שעות ![]() פשוט וקל. ולבעיה שאם אף אחד לא נכנס גם כן לא בעיה. אתה פשוט בודק אם נגיד עברו 8 שעות פעמיים נגיד חח אז אתה מריץ פעמיים . כאילו זה התעדכן כל 8 שעות באמת כשלא נכנסו ![]() Last edited by DanielS; 21-07-08 at 22:36.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זה בסדר כאשר כמו שאמרתי - כשזה תלוי-משתמש. אבל כאשר אני רוצה שכל 8 שעות.... זה ישלח לי מייל? |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אין אפשרות...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום
|
דווקא עכשיו חשבתי על רעיון. אתה צריך פעם ראשונה להפעיל את זה - ולשים לזה אינסוף max_execution_time. זה יעשה sleep למשך זמן של 8 שעות, ויעשה את הפעולה. והרעיון שגם כשהמשתמש יוצא - הסקריפט עדיין ממשיך. עכשיו, כל 8 שעות זה "מודיע" שהוא עשה את הבדיקה. המערכת כל פעם שנכנסים אליה - בודקת אם הוא "דיווח" כראוי. למה? כי יכול להיות שעשו ריסטרט לשרת. אם הוא לא דיווח כראוי - אז זה מפעיל אותו מחדש. מה דעתכם? האם סקריפט שיעשה sleep למשך 8 שעות יתפוס משאבים על השרת?
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר להריץ סקריפט אינסופי בPHP, אבל כנראה שהשרת יעצור אותו מתישהו.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|