|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה? האם המחשב הזה מצדיק את המחיר שלו?
האם המחשב הזה מצדיק את המחיר שלו?
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3184523 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לא ממש ..
http://www.ivory.co.il/product.asp?p...1280&CatCode=1 במאה שקל יותר אתה מקבל הרבה יותר .. לוח אם יותר חזק מעבד יותר חזק ודיסק קשיח יותר חזק ..
# 3 |
חבר בקהילה
|
אייבורי היא אחת החברות הכי גרועות במחשבים ואני אומר את זה מניסון.
* אני לא בקשתי המלצה למחשב יותר טוב פשוט שאלתי האם החלקים שיש במחשב באמת שווים את הסכום שלו! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אממ פחות או יותר כן.
למשל רק המארז ראיתי אותו היום, ממש היום בKSP, והיא עולה 200+ שקל. המעבד 304 שקל-הכי נמוך שמצאתי בזאפ. זכרון-84-100 שקל. לוח אם-100+-. צורב-100 שקל +-. דיסק קשיח- 100+- (למרות שבדקתי באתר אחד וזה היה 300 שקל ,אבל זה כנראה ישן). |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
מחשב משרדי, לא יותר מזה.
אינטרנט + אופיס + סוליטר
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
דווקא לא.
רכשתי מאייבורי 5 מחשבים,ועד עכשו המחשבים ברמה טובה,מורכבים היטב ואף התמיכה הטכנית שניתנת לי נמצאת ברמה טובה מאוד.
# 9 |
חבר בקהילה
|
החברה מאופיינת אם שם רע.
חבר שלי יש לו עסק והוא קנה 12 מחשבים עשו לו עיסקה דיי טובה 30 אלף ש"ח מחשבים דיי חזקים עוד בתקופתו (2005) אחריי כ-חודש בכל המחשבים נשרף הלוח אם,אחד אחריי השני אם פנו לחברה ונאמר שהחלקים נשרפו כתוצאה מהחשמל הוא לא יודע מה.. הוא הלך למעבדה ונתן את כל ה-12 מחשבים ויצאו תוצאות שונות ולגמריי! החלקים היו משומשים בעבר. החלקים רובם נוצרו מתחת לשנת 2002 והיו פגומים עוד בלי שום קשר לשריפה פשוט סודקים ומלא אבק.. כמובן שבנאדם שקונה מחשב ובמיוחד לעסק הוא לא בודק את הבפניים של המחשב לא מסתכל על החלקים על הרכיבים ועל הכל ככה אי אפשר לעלות על זה. בקיצור חבר שלי פנה בחזרה לחברה ונתן להם את התוצאות,אם לא היו מוכנים לשמוע או לקבל את זה בהתחלה הוא פנה למשטרה אם לא ממש עזרו לו ואז הוא הגיש תביעה ענקית על סך 130 אלף ש"ח פרוט.. 30 אלף החזר כספיי 100 אלף פיצוי על הוגמת הנפש + הוצאות בדיקת 12 מחשבים במעבדה ותנחשו מה הוא יצא זכאי! מה שאני בעצם אומר זה שהחברה לא טובה נקודה! אני לא היחידי שאומר את זה אני אישית מכיר עוד 3-4 סיפורים נוספים ועוד אלפיים שרצים ברשת! אם לך לא היתה בעיה כנראה זה מזל שלך אבל אם תשאל אנשים שבאמת יש להם מחשב וותיק מהם אתה כבר תראה את הבדלים! |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אבל נשמע לי קצת מוזר שחלקים מ 2002 היו חזקים ב 2005. בכללי אם הייתי קונה מחשב קומפלט לא הייתי חושש לקנות מהם כי אם יש בעיה ישר לאחריות, קצת לחץ עליהם והם מטפלים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|