|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
עזרה | הערכת שווי של מחשב
שלום,
אני עוד מעט מחליף מחשב ואני רוצה למכור את המחשב שלי, המפרט שלי הולך ככה: Intel Pentium 4 3.0GHZ Prescoot לוח אם של Asrock עם צ'יפסט של Intel 1.5GB RAM [DDR] 512MB Samsung 1GB Kingston שני הארדיסקים Maxtor 80GB Western Digitel 40GB שניהם SATA1 מארז שחור של HEC [מארז טוב ולא כמו שרשום בעיתון "מארז מפואר"] ספק של HEC 300W אם אני לא טועה [לא ספק ג'נרי :}] Geforce 7600GS הייתי רוצה לדעת בערך כמה הוא שווה, תודה ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תשמע עדיף לך להשאיר אותו בבית או משהו כי הרבה הוא לא שווה.
חבר שלי ניסה למכור אחד יותר טוב ב-500 ש"ח ובסוף נתן אותו מתנה לחבר. זה מחשב דיי ישן מבחינת טכנולוגיה, מקסימום 300 ש"ח אולי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אם אתה רוצה אני מוכן לתת לך 300 שקל עליו :]
והמחירים של חלקים חדשים ברצפה גם ככה, אז אנשים משתלם להם לקנות מחשב חדש בזול
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
באיזה מצב הוא?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
המעבד מלפני 3.5 שנים בערך,
זיכרון לפני שנה וחצי ואחד לפני שנה נראה לי.. [היה צריך תוספת :}] ספק גם לפי שנה ככה, [הראשון היה ג'נרי שנשרף] מארז + לוח אם לפני חצי שנה [המארז הקודם היה MINIATX שעשה פול רעש, והלוח אם נשרף], הארדיסקים אחד לפני 3.5 שנים אחד לפני 4 בערך.. והכרטיס מסך לפני שנתיים ככה. הכל במצב מעולה, אם אתם רוצים תמונה מתוך המפרט או משהו או מ-EVEREST אני יכול להביא. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מציע לך 200 ש"ח עליו, וזה רק כי הוא לא יחזיק עוד הרבה בצורה תקינה. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא משנה.
המפרט הזה בקושי שווה משהו. אם הוא ימכר מעל 300 ש"ח תיהיה מרוצה עד הגג. עדיף לך להשאיר בבית... אם יש משהו שעובד ממש טוב ובא לך אתה יכול להעביר לחדש במקום לקנות.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
המחשב שווה יותר מ 300
נגיד נחשב את זה ככה: מעבד 50 לוח 70 זיכרון קינגסטון 90 זיכרון סמסונג 50 שני ההארדיסקים ב 100 מארז+ספק 150 כרטיס מסך 150 ------------------------- 660 שקל אבל אני מניח שתצטרך להתגמש קצת לסביבות 550+-
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יכול לשים איזה מחיר שאתה רוצה עליו. זה לא יעזור אם אף אחד לא יהיה מוכן לשלם אותו. אם מישהו יהיה מוכן לשלם לו 550 ש"ח, אני מציע לו לקחת. אחלה עסקה בשבילו. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
למרות כל החלקים החדשים זה לא משנה הוא עבר 3.5 שנים וחוץ מזה זו גם יד שנייה כבר. תמכור אותו עד מקסימום 300 ש"ח... ואם לא תמצא קונה תשאיר אותו בבית. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|