|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
נתקע לי מוצר במכס..
מישהו פעם נתקע בזה?
מישהו שאני מכיר מקנדה שלח לי PSP והוא נתקע במכס. המחיר שלו בסביבות 170 דולר כמה מכס אני יצטרך לשלם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
בגדול זה קצת תלוי כמה הם יקפידו איתך, כי בעקרון על PSP אתה צריך גם אישור ממשרד התקשורת.
בכל מקרה מדובר במע"מ (15.5%) + מכס (אם אני לא טועה 12%). בנוסף יש עמלות שונות, שתלויות בין היתר באיך המשלוח הגיע ולאן, ומי ישחרר אותו (אתה או שישחררו אותו עבורך). |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה יגיע אליך לסניף הדואר ותצטרך לשלם מכס(אני לא בטוח)+מע''מ+35 שקל עמלת שיחרור
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
Beesites רשום לי להגיע אליהם ולהביא קבלה משהו כזה ואין לי קבלה שלחו לי את זה מתנה ואיך אני מוציא אישור ממשרד התקשורת? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אם אין לך חשבונית על הקניה, ואתה לא יכול להשיג חשבונית על הקניה, הם יעריכו את שווי המוצר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני חייב להגיע לשם?אי אפשר לפקסס בפקס במשהו וזהו? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
"העמלות השונות האלה" בסוף מצטברות למאות שקלים.. לא כולל המכס והמע"מ.. איך הגעת ל12%? נשמע לי מוזר.. חשבתי שמוצרי חשמל זה יותר קרוב ל30% מכס.. היית צריך שבמשלוח ירשמו שזאת מתנה... עכשיו זה לא יעזור לך .. נראה לי שכבר מספיק ניסו להגיד שזאת הייתה מתנה אחרי שתפסו להם.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
ולפותח האשכול: תנסה בכל זאת לארגן את החשבונית. ואני מסכים עם מה ש sport כתב. שורה תחתונה: יכול להיות שהם יהיו איתך בסדר ותצטרך לשלם רק את המכס והמע"מ. יכול להיות שיותר. אין דרך לדעת בלי לבדוק. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הבעיה שהם גם לא עונים לטלפון
והשולח רשם שזה מתנה לא יודע מה קרה \= |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אז הוא כתב שזה מתנה תאמין לי זה כבר לא שווה כלום היום במכס
האנשים במכס לא טיפשים והם כבר מכירים טוב מאוד את השיטה הזאת וההתייחסות לדבר הזה מאוד קטנה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|