|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() דומיין ראשון :
- globals.co.il - נקנה בתאריך : 27/02/2008 , נשאר עוד 7חודש+ - מכרז : מחיר התחלתי : 60 קפיצות של 5 ז"א שההודעה הבאה היא 65 . - ניתן להשיג אותי בmsn : henz123 [at] walla.co.il או בicq 379937780 משם אפשר לדבר טלפונית . - גלובאלי , אפשרות לפתיחה של אתר עם חדשות גלובאליות למשל , תרגום שפות , תחזית מזג אוויר גלובאלית , כל דבר שקשור גלובאלית, ועוד רעיון נחמד למי שעוסק במשחקי רשת אפשר לפתוח על הדומיין סאב דומיינים , למשל : maple ואז זה יוצא maple.globals.co.il [מייפל גלובאל] אפשר לעשות הרבה שילובים . אני יכול לראות תמחירים ואז להחליט אם אני מוכר או לא . דומיין שני : - area51.co.il - נקנה בתאריך : 27/02/2008 , נשאר עוד 7חודש+ - מכרז : מחיר התחלתי : 65 קפיצות של 5 ז"א שההודעה הבאה היא 70 . - ניתן להשיג אותי בmsn : henz123 [at] walla.co.il או בicq 379937780 משם אפשר לדבר טלפונית . - דומיין שמאחוריו יש סיפור , את הסיפור אתם יכולים לקרוא בוויקיפדיה על ידי חיפוש אזור 51 \ area51 בגוגל , אפשר לפתוח המון דברים כמו : מקום סודי של משהו , "אחסון קבצים בסודיות מוחלטת" , "המקום הסודי ביותר ברשת" , אתר פרוקסי (גלישה בסודיות מוחלטת) ועוד המון דברים . גם פה אני לא מחוייב למכור תדומיין . המכרז יהיה פעיל עד : 10/6/08 בשעה 6 בערב . יש לי תאפשרות לנעול תמכרז ולבחור זוכה לפני הזמן המצויין . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|