|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Winner
|
מישהו מעוניין בתוכנה לניהול החלפות קישורים?
אני תמיד שמרתי כל אתר שהחלפתי איתו קישורים במועדפים ובודק פעם ב אם זה עדיין שם.
אבל אחרי כמה זמן החלפתי כבר יותר מדי קישורים אני לא זוכר מאיפה החזרתי במקרה שמישהו הוריד את הקישור ונהיה סמטוחה. בקיצור אז בניתי את התוכנה הזאת, תוכנה ממש פשוטה, בטלה אחת בבסיס נתונים אני מכניס כל קישור שאני מחליף עם כל הפרטים עליו ומתי שבא לי התוכנה בודקת אתר אתר אם הקישור עדיין קיים ואיפה שירד הקישור או שעשו nofollow עליו אני רואה בדיוק מאיפה החזרתי לו ומוריד גם. אז אמרתי אם זה עוזר לי אולי זה יעזור לאנשים אחרים אז אם מישהו מעוניין בה מוזמן להשאיר הודעה פה.
להנאתם אתר משחקים כיפי. היום עושים מסיבות רווקים ורווקות רק בלופט למסיבות, תנסו ולא תתחרטו. Last edited by aviho1; 26-05-08 at 16:09.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מעוניין.
# 3 |
הוסטסניון
|
אני מעוניין.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני מעוניין,תודה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני מעוניין,שימושי.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אשמח לראות, באיזה שפה בנויה התוכנה?
# 7 |
Winner
|
דברו איתי באיסי הכי קל, 347342803
או במסן hen.yaniv3@gmail.com
# 8 |
Whatever
|
http://www.uid.co.il/Links יכול לעזור לחלקכם, תנסו
![]() זה לא מושלם, זה גם לא מוכן, וגם אין לי זמן לשפר, אבל זה עושה את העבודה בשבילי. זה מזהה את רוב סוגי הקישורים, אבל אם יש קישור שאתם בטוחים שהוא קיים, וזה עושה לכם X - תפנו אלי במייל עם כתובת האתר שהחלפתם איתו (למייל tomer at tomer.name). אה, עכשיו ראיתי שהתוכנה שהבחור הביא בתחילת הפוסט כוללת אפשרות לרשום מאיפה החזרתי קישור, האתר עוד לא עושה את זה. אני אוסיף את זה בקרוב.
# 9 | |
Winner
|
ציטוט:
עכשיו הוספתי אפשרות לבדיקה אוטומטית, ככה שכשמישהו מוריד את הקישור אלייך אתה ישר תדע על זה!
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אשמח לראות את המערכת.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|