|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קידום | פעם ראשונה בעמוד ראשון :)
שלום לכולם,
בזמן האחרון התחלתי ללמוד כמו שצריך קידום אתרים. אני קצת מוגבל בחומר אבל אני לומד ממישהו שהוא מקדם היום כבר כמה שנים בחברות גדולות בארץ. אז האתר שקידמתי הוא : www.servup.info במילים: אחסון קבצים - בעמוד 1,מקום 10 אכסון תמונות - בעמוד 1,מקום 9 אכסון קבצים - בעמוד 1,מקום 8 העלאת קבצים - עמוד 2, מקום 8 יש עוד כמה מילים שקידמתי אבל הם עדיין לא הגיעו למקום נחמד.. אם יש לכם עצות לתת איך להגיע למקום יותר גבוה אתם מוזמנים להציע.. טל. |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
זה כנראה היה זמני כי כשאני בודק עכשיו אתה לא במיקומים האלה, וההצעה שלי בשבילך היא להשיג עוד לינקים איכותיים ולמצוא איפה אפשר להוסיף עוד טקסט באתר, שתוכל להכניס בו מילות מפתח.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() הנה תמונה שאני בעמוד הראשון במילה אחסון קבצים |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
יכול להיות שאתה מחובר לחשבון גוגל באותו זמן? אם כן, זאת יכולה להיות הסיבה שאתה רואה את אתרך בעמוד הראשון והשאר לא.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וכן אני בקרוב יתחיל לעבוד על התוכן של האתר וכו'.. פשוט אני קצת עמוס בזמן האחרון אז לא יצא לי לשבת על התוכן כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
gmail adsense adwords docs webmaster
כל שירות של גוגול לרב יהיה גם אותו חשבון ...
# 10 |
חבר וותיק
|
התנתקתי מהחשבון שלי..ומחקתי גם עוגיות.
ואני עדיין במקומות שאמרתי לכם..אולי אנחנו מחוברים על שרת שונה של גוגל..הרי לגוגל יש כמה שרתים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|