|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[ביקורת]עיצוב פורטפוליו למתכנת
היי כל חברי הוסטס!
d4y.co.il עיצבו לי עיצוב לפורטפוליו בשבילי. עכשיוא נילא ממש מצליח להחליט לבד אז אני מבקש ממכם ביקורת על העיצוב. אוקיי אז זה העיצוב: http://www.fastup.co.il/v.php?id=660565_640585.jpg אנה תנו תגובות בונות. תודה ושבת שלום!
# 2 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי בכלל למעשה קצת מפחיד אפילו
הכל דהויי אפור כזה אפילו התמונה למעלה עם העץ שאמורה להיות צבעונית ולמשוך את העין נראת כמו תמונה של בית קברות ללא המצבות הלוגו ממש לא מיקצועי וגם לא ממש שופע דהוי חסר חיים בכלל אין בכלל גרפיקה אפילו כפתורים אין ממש לא מתאים לפורטפוליו למעשה הייתי אומר שלא מתאים לאף אתר בכלל הדבר הזה יבריח את הגולשים לא ימשוך אותם אז נתחיל בשיפורים ובשיפוצים קודם כל לא אפור ברקע של הטקסט! אולי אפור קליל כזה אולי תכלת ירקרק לבן גם אפשר אבל צבע קליל את התמונות להחיות דחוף להשתמש במסכות צבע ופשוט להחיות את התמונות הלוגו הרעיון איכשהו בסדר קצת חרוש לשים וי במקום האות V אבל אם אין יצרתיות נזרום אבל עדיין להחיות לתת צבע משהו כל הטקסט בכותרות אפשר לשים איזה אפקט קטן עכשיו כפתורים לדעתי צריך לעשות גם אם סתם ריבועים או פס עם קו מפריד בין כל כפתור אבל משהו לא סתם טקסט על תמונה לסיכום שיהיה לך בהצלחה ואני ממש לא ממליץ לך להשתמש בעיצוב הזה ממש לא ממליץ
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
דהוי מדי ומשעמם :\ הצעות לשיפור? קודם כל להבהיר אפשר לנסות להחליף את האפור בלבן או אפילו אפור ממש ממש ממש בהיר
# 5 |
חבר וותיק
|
שיפור העיצוב
שלום,
אני עיצבתי את העיצוב, כרגע העיצוב הינו רק סקיצה ראשונית, הצבעים הם על פי בחירת הלקוח (המשתמש שלמעלה), וכך גם כל האלמנטים על פי בחירתו. שיפרתי את העיצוב לפי כל התגובות שכתבתם באשכול, הנה העיצוב החדש (השיפור): http://www.fastup.co.il/v.php?id=953124_566671.jpg תודה, אשמח לתגובות בונות כמו התגובות הקודמות. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
מה לא טוב:
* צבעים כהים- לא נראה טוב לעיין. שילוב לא טוב? * לוגו- פשוט לעשות חדש, יותר מקצועי ומושך. אין מה לתקן. * הגירסא השניה אוליי יותר מעניינת, אבל פחות מקצועית. * פיסקול\פיקסול?. * עיצוב מאוד גס, לא מזמין אליו אנשים. לסיכום- לעשות צבעים בהירים יותר ולשלב אותם יותר טוב. לעשות לוגו חדש. לנסות להכניס משהו שיעניין בעיצוב. את האמת, אם הייתי רואה את העיצוב במקום אחר בלי לדעת שהוא נעשה עכשיו, הייתי חושב שהוא נעשה בשנות ה-90. Last edited by Vadim.K; 16-05-08 at 18:30.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
עדיין דהוי, גס מדי וטיפה מפוסקל. בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי, חובבני.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
חובבני,
לא מקצועי, קטן מידי, כיאלו עיצוב של מתחיל.. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חובבני ביותר.
קשה לי לתת עצות כאן, צריך לשפר כל אלמנט ואלמנט...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|