|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
JS | בעיה עם IE ושינוי style
שלום,
יש לי פונקציה בJS שמשנה את הערך style. בפעם הראשונה הכל עובד כמו שצריך ובפעם השניה אני מקבל את השגיאה: "האובייקט אינו תומך במאפיין או בפעולה". הפונקציה: HTML קוד:
function display(id,value) { var obj = document.getElementById(id); obj.style.display = value; } HTML קוד:
function display(id,value) { var obj = document.getElementById(id); obj.removeAttribute("style"); obj.setAttribute("style","display:"+value); } אבל גם כאן IE עשה בעיות... למישהו יש רעיון מה השגיאה ואיך לסדר את זה? תודה מראש, כפיר הערה: אני מנסה להפעיל את הפונקציה על <tr> אני חייב להשתמש באובייקט המיוחד לטבלאות בIE גם בשביל לשנות מאפיין פשוט כמו style? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא צריכה להיות בעיה בפונקציה הראשונה.
תציג את הקוד html עם הזימון לפונקציה..
# 4 |
חבר על
|
נשמח אם תשתף פה את הפתרון להבאים אחריך
![]()
# 6 |
הוסטסניון
|
שמחתי לעזור..בכל מקרה זה עובד בגלל שאם אתה סתם לדוג' פותח div ואתה לא מגדיר לו display הוא יוצג איך שהצגת אותו, לכן אתה שולח לו "" בעצם כלום כדי הdisplay לא יוגדר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|