|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
![]() שלום לכולם,
Hosts מחפש חבר שיכנס לצוות ויוביל איתו את פורום "עיצוב וגראפיקה". אם אתה עונה על: - רצינות. אם אתה חושב שאתה יכול לקחת את התפקיד ולנהל ביחד עם הצוות? - זמן. יש לך זמן לנהל בפורום? - לוג אזהרות לא פעיל. - בעל ידע בנושא העיצוב וגראפיקה עונה? הגב כאן עם קו"ח או שלח לי אותם לפרטי. (לא לשלוח באיימיל, לא בתוכנות המסרים ולא בשום צורה מלבד אלו שצויינו לעיל) בהצלחה לכולם (: |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אני חושב שאני מסוגל לקחת את התפקיד ולהפיק ממנו 100%
יש לי ניסיון בניהול בפורומים בהפעלות ובמשיכת משתמשים לפורום. כיום יש לי מספיק זמן כדי לנהל אין לי דברים על הראש. אני מעצב מעל ל3 שנים מבין בתחום כתבתי\תרגמתי המון מדריכים יש באפשרותי את הידע לעזור כמה שיותר. בברכה נדב דמרי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
שלום לך,
שמי דן, אני מתעסק עם פוטושופ מכיתה ח (כרגע י"א) בעבר עיצבתי אתרים אך גם כן התעניינתי בנושאים אחרים כגון: עיצוב מכוניות, תמונות הומור, רקעים והנושא העיקרי שלי עריכת תמונות (שיפור איכות עריכה כוללת שינוי דברים וכו') אני פחות מתעסק עם עיצוב אתרים ולדעתי זה מה שהפורום הזה צריך הוא כולו בעיקר מסתובב על עיצוב אתרים ואף פעם לא יזיק להביא לפה נושאים נוספים כמובן יש לי כמה מדריכים שלי כתובים אומנם אני לא מרבה להציג פה עבודות שלי אך מדריכים תמיד אשמח להכין ![]() אוהב לצלם אפילו דיי מתקדם עם מצלמת CANON S3 ![]() כרגע גם כן אני לומד PHP ובונה אתרים מידי פעם ![]() נמצא בפורום דיי הרבה זמן בעבר גם כן ניהלתי פורום ואף היה לי אחד משלי (לשאלתך הבאה ירד עקב בעיות בשרת) בתודה דן. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|