|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עזרה ב JS...
שלום לכולם..
איך אני משנה צבע של טקסט קיים בדרף HTML בעזרת JS.. בלי לתכוב מחדש את המסמך.. ז"א שיש טקסט שכתוב וע"י לחיצה על הכפתור הצבע שלו ישתנה נגיד לאדום.. בתודה, עומר.. בלי שימוש בתג הזה id.style.color Last edited by Panda; 28-02-08 at 21:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יש לך id לאלמנט שבו נמצא הטקסט? אם כן:
קוד:
document.getElementById('idOfElement').style.color = "#ffffff"; עכשיו ראיתי שביקשת ללא שימוש בid אז יש לך אופציה "לטייל" במסמך html תלמד קצת על השימוש בDOM. הינה דוגמה קטנה לשינוי צבע הטקסט: HTML קוד:
<div> <div>sdfsdfsdfsdf</div> <input type="button" name="b" value="change" onclick="javascript:this.previousSibling.previousSibling.style.color='#ff0000'" /> </div>
Last edited by Meir; 28-02-08 at 22:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תקיף את הטקסט שאתה רוצה בתגי div , ככה
קוד:
<div id="exsample"> הטקסט שלך כאן </div> קוד:
document.getElementById('exsmaple').style.color = "#ffffff"; |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
חח לא הבנתם אותי.. עדיין השתמשתם בזה id.style.color..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תסביר למה אתה לא רוצה להשתמש בזה...
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תציג קטעי קוד רלוונטים וננסה לעור...זה בעיה ככה שאתה מסתיר הכל:P
![]()
# 7 |
הוסטסניון
|
חחח אין לי מה להסתיר.. פשוט המורה שלנו למחשבים נתנה לנו תרגיל על חומר שלא למדנו..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אתה מתכוון בקישור? אם כן תשתמש בonmouseover
# 9 |
הוסטסניון
|
ידעתי שהיא לא לימדה את זה חח... היום קיבלנו את המבחנים והיא בכלל רצתה שנעשה את זה עם <body text> שזה בכלל לא עובד ומוחק את הדף חח..
והיא נתנה לי 90 במקום מאה.. כי היא אמרה שהיא אפשר להשוות בין שני value שונים של כפתורי רדיו.. עכשיו בדקתי וזה עובד יפה מאד. והיום התווכתי איתה על זה קצת בשיעור חח.. יום רביעי אני מגיע אליה שתעלה לי למאה!! ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|