|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש - אחסון לינוקס לחצי שנה/שנה ודומיין בין לאומי
שלום לכם.
אני מחפש אחסון לינוקס של כ200 מגה אחסון ו20 ג'יגה תעבורה חודשית. את התשלום הייתי רוצה לבצע בצורה חצי שנתית או שנתית , אנא רשמו גם מחיר חודשי. כמו כן אני גם מעוניין בדומיין בין לאומי , ככה שאם יש מבצע כלשהו אשמח לשמוע עליו. לפני שאתם מציעים אני צריך כמה דברים מראש - 1. תמיכה במסנג'ר. 2. חברה חוקית לכל דבר. 3. וותק , כשנתיים לפחות. 4. פאנל DA , רק איתו אני מסתדר. כמובן שכמה אתרים לדוגמא של החברה , קצת מידע אודותיה לא יזיקו. והערה חשובה אחת - אל תפנו אליי בכל צורה חוץ מפה בדיון , לא במסנג'ר , אימייל או ה"פ , אם אתם לא יכולים להציע כאן אל תציעו בכלל. אלעד. |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
שלום רב
ספיישל-סרב הוקמה בשנת 2006 על מנת לספק שרותי אינטרנט מיתקדמים למגזר האישי והעסקי כאחד. להלן הצעה מטעם ספיישל-סרב: חבילת אירוח אתרים "קטנה" שטח איחסון: 250MB תעבורה חודשית: 25GB פאנל: Direct Admin -כל השאר ללא הגבלה- תשלום חודשי: 20₪ לחצי שנה: 110 לשנה: 220 שקלים דומיין ישראלי 120 שקלים לשנה דומיין עולמי 55 שקלים לחודש למה דווקא אנחנו? עסק רשום כחוק ומספק קבלות שנה ושמונה חודשים וותק מבחר רב של שרתים התחייבות לאפטיים גבוה במיוחד מעוניין לשמוע עוד? צור קשר עוד היום! יפים קגנוב: 0546280878 גיא חדד: 0545822481 יש אפשרות ליצירת קשר ע"י תוכנות המסרים המידיים, מסנג'ר: guy AT special-serv.net אייסיקיו: 50068686 יום טוב
אחראי פורום
|
היי אלעד,
אשמח לדעת אם התמיכה הרצויה היא מבוססת בלבד על מסנג'ר או לחלופין טלפוניה/אי-מיילים? (במידה והתמיכה במסנג'ר היא חובה, כמה שעות בממוצע +- ביום? ). שאלה חשובה לפני שאציע. המשך יום נעים.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הזמן הוא לא עיניין , פשוט אם אני מסתבך איפשהו (לא סביר שיקרה אבל עדיין) או אם השרת קורס וכו' שיהיה לאן לפנות ולקבל תשובה מיידית. |
|
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
שלום ,
המחיר לחבילה 35 שקל + מע"מ לחצי שנה דומיין עולמי לשנה לשנה 10 אחוז הנחה + דומיין עולמי לפרטים : אי סי - 97839691 support@drp.co.il www.drp.co.il |
![]() |
# 6 |
חבר על
דירוג מסחר: (1)
|
שלום רב,
MBGB פתרונות אחסון מציעה לך חבילת אחסון בעומדת בכל תנאיך: חבילת האירוח המתקדמת: 350MB נפח אחסון 25GB תעבורת נתונים חודשית כל היתר ללא הגבלה המחיר : 20 ש"ח לחודש בתשלום לשנה מראש - הנחה של 40 ש"ח (200 ש"ח לשנה) דומיין בינלאומי: 65 ש"ח לשנה, דרך גודדי! החברה חוקית לכל דבר ורשומה במע"מ ומס הכנסה. תמיכה במסנג'ר: maker11@bezeqint.net החברה רשומה במע"מ מעל 3 שנים. פאנל DA כמובן (הגרסה החדשה ביותר) גיבויים יומיים לכל הלקוחות! חינם! אתרים המאחסנים על השרתים: www.advex.co.il www.zoharliba.com www.magicshow.co.il www.imperiumonline.net אמצעים נוספים ליצירת קשר: 072-2113101 054-2524660 שבת שלום |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלום לך,
ActServ תשמח להציע לך את החבילות הבאות: 150mb - שטח אחסון 15GB - תעבורה חודשית + פאנל ניהול מתקדם מסוג DirectAdmin מחיר חודשי - 25 ש"ח חצי שנתי - 140 שנתי - 270 או לחילופין: 300mb - שטח אחסון 35GB- תעבורה חודשית + פאנל ניהול מתקדם מסוג DirectAdmin מחיר חודשי - 35 ש"ח חצי שנתי - 175 שנתי - 345 פרטים נוספים על החבילה ועל רבות אחרות תוכל למצוא באתר הבית שלנו: www.ActServ.net במידה ואתה מעוניין לרכוש חבילה זו או אחרת, או שהינך מעוניין בפרטים נוספים, צור איתי קשר דרך אחד הפרטים המופיעים בחתימתי. בתודה, דור.
# 8 |
חסום
|
שלום אלעד ,
אקסטרים-סרב מתכבדת להציע לך את החבילה הבאה : שטח אירוח : 200MB תעבורה חודשית : 20GB כל השאר : חשבונות FTP , דומיינים , סאב דומיינים וכו' - ללא הגבלה פאנל ניהול מסוג DirectAdmin סה"כ מחיר חודשי : 25 ש"ח בלבד. מחיר חצי שנתי : 119 ש"ח בלבד . מחיר שנתי : 229 ש"ח בלבד . למה אנחנו ? אקסטרים-סרב הינה חברה העוסקת באספקת שירותי אכסון ובניית אתרים. התמחותה העיקרית של החברה היא בעיקר אכסנת אתרי אינטרנט ובנוסף גם עיצוב אתרים. חברת אקסטרים-סרב הוקמה בשנת 2004 ומספקת שירותי אחסון אתרים למגוון רחב מלקוחותיה .כמו כן החברה מנהלת מספר אתרים ישראליים ברחבי רשת האינטרנט . נשמח אם תיצרו עימנו קשר : באמצעות הדואר האלקטרוני : הנהלה ותמיכה טכנית : admin@extreme-serv.co.il מחלקת מכירות : sales@extreme-serv.co.il באמצעות הטלפון : משרדי החברה : 03-9508772 שעות פעילות : ימים א'-ה' בין השעות : 09:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ מספרי טלפון ניידים - ללא שעות פעילות מוגדרות : הנהלה ומכירות : 052-6336532 מכירות : 0524736511 (אלמוג) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|