|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] ה"מתכנת" לא מוכן לעבוד כיוון שהאתר מגביל אותו
לכל המתכנתים של php ומומחים שיודעים כאן על עבודות תכנות, שיענו לי האם זה בצדק שהוא לא מוכן לעבוד ככה:
http://k10.no-ip.info/3 יש כבר עיצוב ויש כבר קידוד, והוא אומר לי שיש הרבה טבלאות באתר והוא לא מוכן לעבוד ככה. האם הוא אומר זאת בצדק ? Last edited by kfirfer; 16-02-08 at 15:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מצד אחד הוא צודק שזה לא נוח לו וכ"ו מצד שלי מתכנת מקצועי צריך לדעת לעבוד בכל התנאים בכל זאת לדעתי זה לא בסדר שהאתר מקודד בצורה כזאת ולדעתי המתכנת פה צודק בהחלט חוץ מזה שזאת הבחירה שלו איך לעבוד ומה התנאים
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
הסתכלתי על הקוד מקור..ורואים שהמתכנת לא ברמה..
המתכנת אמור לעבוד בכל התנאים. אבל בכל זאת, ההמצאה הטיפשית הזאת-מקודד..צריך להפסיק עם זה.. המתכנת אמור לקודד את העיצוב..או שהמעצב צריך לקודד..אין באמצע. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
לדעתי זה ממש סובייקטיבי אם זה נוח או לא ואין על מה לדון כאן...
המתכנת כנראה מרמז שעבודה כזאת עולה יותר ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
מה בדיוק הוא לא מוכן לעשות?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
הוא צודק ב 100%
או שפשוט שיתחיל לחתוך את הקוד מההתחלה בצורה מסודרת ותשלם לו על זה ד"א השרת שלך לא תומך בקוד מקוצר של פתיחת PHP כשאני מסתכל בקוד מקור של האתר שלך אני רואה : PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
# 7 |
חבר בקהילה
|
השאלה היותר טובה -
האם חתמת הסכם שקובע את כללי המשחק? אם לא ... אכלת אותה!
# 8 |
אחראי פורום
|
היי, זה מלא בטבלאות, הקידוד מאוד לא מקצועי. האם חתמת איתו על הסכם? באותה המידה אתה יכול ללכת למעצב, לתת לו תמונה של סמיילי מכוער(סתם דוגמא), ולבקש ממנו להכין עיצוב יפה מזה.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
לא חתמתי על הסכם.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אז אין מה לעשות לא מסכים לא מסכים.
תצטרך להוסיף לו כסף ושהוא יקודד כמה זה יעלה 100 ? 200 ? העיקר שבסופו של דבר הכל יהיה מושלם. חוץ מזה זה לטובתך עדיף שהכל יהיה מסודר ונוח לעריכה בעתיד . לדעתי המתכנת צודק. אבל גם אתה (הלקוח) צודק. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|