|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() קיבלתי חבילת 'Trial' מספקית הורדות. כך שבמידה והתלהב מאחת התכנות, אני ארכוש אותה.
בתוך המאגר המשעמם ביותר שקיבלתי, היתה תכנה בשם 'MorphVOX Pro' של החברה 'Screaming Bee LLC'. אף פעם לא התלהבתי מהרעיון של שינוי קול, אבל זה היה בעיקר מכוון והשינוי נתן לך קול מצויץ, או במקרה הטוב קול עבה ומטריד בסגנון "חטפתי את הבת שלך, ואני רוצה $1,000,000 עד חצות...". להפתעתי התכנה היתה יותר מורכבת מכך, ולמעשה נתנה לי את האפשרות לשנות למה שמתחשק לי. אתה יכול להשתמש בחבילות המוכנות של החברה הכוללות 'גברים', 'נשים', 'יצורי האפלה' וכו', או ליצור קול משלך. כדי שתבינו על מה אני מדבר, הקלטתי דוגמית של הקולות (מדובר ב-10 שניות, אז אין סיבה להתעצל ולא לשמוע). לחץ כאן על מנת לשמוע את הדוגמית בטח שמתם לב תוך כדי שמיעת הדוגמית, שהתכנה עושה עבודה מעולה בסינון רעשים ברקע. רק ההקלטה הרגילה עם רעשים מוזרים ברקע, והשאר נקי ונחמד. מחפשים להתחזות? 'לעבוד' על מישהו? סתם להשתעשע? התכנה בשבילכם. לסיכום, התכנה מומלצת. ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
איפה אפשר להוריד את הטריאל?
תודה.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://www.screamingbee.com/product/products.aspx
התכנה 'MorphVOX Pro' עולה כסף, אבל 'MorphVOX Junior' לא. ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
מגניב , תודה פיה קטנה
![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הורדתי את החבילה 'Galactic Voices', ואני פשוט נקרע כאן מצחוק.
אתם לא מבינים, קול אחד נשמע כמו רובוט רגיש, וקול אחר נשמע כמו דארת' ויידר. ![]() דמיינו אותי עושה "Luke, I'm your father...". ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
עזוב אני לא אשן בלילה. ![]()
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הכרתי את התוכנה עוד לפני כחודשיים ולא התלהבתי(רק בהתחלה).
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
נשמע מגניב מאוד,
תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק