|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
למה האימייל האוטמטי נחסם ע"י וואלה והוטמייל?
אני המנהל של האתר ILCQ.CO.IL עכשיו המערכת שלנו מבוססת על זה שנרשמים ומקבלים לאימייל את הסיסמא לאתר ואז מתחברים
עכשיו האימייל מגיע תוך 5 שניות במקרה הכי גרוע עכשיו מישומה ואני לא מצליח להבין למה המערכת אימיילים של walla.co.il ו HOTMAIL.COM\CO.IL כנראה חוסמים אותי כ SPAM או מי סיבה כולשהי והמשתמשים של האתרים האלה לא יכולים לקבל את הסיסמא לאתר שלי. כרגע אנחנו משתמשים בפונקציה של PHP mail(); וזה ה HEADERS שאנחנו שמים , אולי חסר משו To: ******** From: admin@ilcq.co.il Message-ID: <1195099084.cdaeb1282d614772beb1e74c192bebda@ilcq. co.il> Date: Wed, 14 Nov 2007 22:58:04 -0500 Sender-IP: ***.***.***.*** X-Mailser: PHP v4.4.7 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-8-i והשם של ההודעה זה noreplay@ilcq.co.il מה יכול לגרום לבעיה? פירסמתי את זה גם פה http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=56497 פשוט לא ידעתי לאן זה מתאים אז מנהלים איפה שזה מתאים תשאירו ותמחקו תשני מצטער |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כנראה השרת ברשימת ספאם של וואלה..ואין יותר מדי מה לעשות חוץ מלחכות שיורידו..אם בכלל...
אני יודע שהשרת שאני עליו, אחרי שבעל השרת שלח להם הרבה מיילים (וזה היה לפני שנה וחצי-שנתיים..אולי אפילו יותר) ולפני ממש כמה ימים הוא הודיע לי שהורידו את השרת מהרשימת ספאם. בקשר לHEARDER שלך.. זה HEADER טיפוסי.אני לא מאמין שזה בגללו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
איך זה הגיוני השרת חדש לא נגע בהם
ונגיד WALLA בסדר מה קשור HOTMAIL.CO.IL ? לא מבין את זה למה הם חוסמים אותנו |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
וואלה והוטמייל, סביר להניח שאם מישהו הספים מהשרת לוואלה הוא גם עשה את זה לכתובות בהוטמייל. מה עם GMAIL? איך זה נקלט שם? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
קודם כול האתר לא גדול הוא נפתח רק היום [ זה האתר www.ilcq.co.il אתם מוזמנים להיכנס
אני מקווה שהוא יהיהי גדול אבל כרגע פחות מ 20 רשומים זה לא כזה גדול ו GMAIL.COM 014 012 ועוד הרבה אחרים מקבל מצויין הבעיה היחידה של זה WALLA זה HOTMAIL |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שרתי דואר אינטרנטי חוסמים הרבה אתרים חדשים בעיקר במיוחד ואאלה
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אן דרך לעקוף אותם סקריפט כולשהו או לסגנן הודעה אולי
משהו כי זה אתר הכרויות ולרוב הנוער יש ב HOTMAIL או WALLA זה ממש עקרוני לנו אולי להעביר תהודעות דרך שרת אחר יעשה תעבודה? אפשרי דבר כזה |
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
כי צריך להגדיר לאייפי של השרת שלך ptr record(reverse dns)
אתה צריך לפנות לבעל הארון כדי שיבצע את זה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
loads
אתה בטוח שזה יפתור לי את הבעיה? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|