|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
Whatever
|
האלימות עוברת לכדורסל? פוצץ המשחק בין הפועל י-ם מול הפועל חולון
משחק הכדורסל בין הפועל "מגדל" ירושליים לבין הפועל חולון פוצץ ע"י רימון הלם שנזרק לכיוון הספסל של הפועל חולון. לא ברור האוהדים של איזו קבוצה זרקו את הרימון.
2 דק' לסיום המשחק [בערך], כשהפועל י-ם ביתרון של 5 נק', נזרק רימון הלם לכיוון הספסל של הפועל חולון. הרימון פגע במאבטח שתפס את הרימון בידיים וככה הציל בעצם חייהם של כמה אנשים במידה והיה מתפוצץ 'as it is'. המאבטח איבד 3 אצבעות. פשוט בושה. מיקי דורסמן (המאמן והבעלים של הפועל חולון) חושב על פרישה מכדורסל במידה ולא תוקם וועדת חקירה בתוך 3 ימים לזיהוי האשמים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3470283,00.html http://youtube.com/watch?v=Jo0fH0d44tA
# 2 |
חבר על
|
וואה וואה =\
קטלני הקטע הזה=\
# 3 |
הוסטסניון
|
WTF בחיים לא חשבתי שזה יקרה
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הרגע חזרתי ממשחק ליגה שלי(63 הפרש מוחעחע).
רק נכנסתי הביתה וראיתי מה קרה..פשוט מזעזע, מיקי דורסמן חושב על פרישה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
# 6 |
חבר מתקדם
|
ביזיון.
אגב הבנתי שזה מהיציע של חולון. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ואני חשבתי שאף פעם זה לא יקרה בכדורסל =/
מסכן המאבטח... עזבו אותכם מהאצבעות שנקטעו...לבנאדם יהיו עכשיו סיוטים זה חזיז..לא נפץ קטן =/ הבאסה מכל העניין שהבנתי שכמעט אין סיכוי לתפוס את הזורק...
# 8 |
חבר וותיק
|
אוי ואבוי.. כמה חזרו הביתה עם ניידות וזה ממש קרוב לבית שלי (הורידו אותם באיצטדיון)
לא הבנתי מה זה... |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה ממש בושה... בישראל כמה שהמדינה קטנה וחסר אנשים קורים כל כך הרבה דברים מזעזעים....
הספורט שלנו על הפנים.... כדור סל שזה ענף ספורט שלישראל יש בו השגים... זה היה הענף ספורט השקט המוצלח והמשמח של המדינה ועכשיו קורה דבר כמו זה... ישראל הורסת כל דבר טוב שיש לה.... אני מת על המדינה הזאת אל ביחד עם זה שונא את המדינה הזאת ... =\ יהיה טוב בעזרת השם.... |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני מתכוון להגיב על המאבטח ולא על הכדורסל!...
זה מאבטח!!!,הוא הבין מה קודם. נקווה שיקבל פיצוים למרות שזה לא יחיזר לו ת3 אצבעות. נקווה שמי שזק ויתפסו אותו יקבל קנס וכמה שנים בכלא. ובכל זאת על המחשק:לא ראיתי אני חושב שהפועל מגדל זרקו כי אין טעם לזרוק על עצמם.אני התי נותן להם בתור שפוט משחקים ללא קהל. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|