|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
חיפוש לפי תגים
אני רוצה לעשות חיפוש שיהייה לפי תגים
איך אפשר לעשות את זה? הרי רשום שורה של תגים נגיד שמש,ים,בריכה ונגיד אני רושם שמש איך זה ימצא דווקה אותו? לעשות טבלה עם כל התגים והיא תעבור אחד אחד? לא ניראה לי יעיל במיוחד אני יודע שמשתמשים ב LIKE בשאילתה נכון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
יש לך רשימה של פוסטים
לכל פוסט יש שורה של תגים ואז בחיפוש אתה קורא לכל הפוסטים שיש בשורת תגים שלהם את הערך שרשמת בחיפוש. ואת זה אתה עושה ע"י LIKE, אתה יכול לקרוא על LIKE כאן: http://www.sql-tutorial.net/SQL-LIKE.asp או שפשוט תחפש SQL LIKE בגוגל.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קוד:
SELECT * FROM table WHERE description LIKE '%שמש%' |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
Winner
|
ציטוט:
וRS324 מה זה IN()?
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
אפשר גם עם IN()
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יודע איך הולך ה like
אבל הקטע של היעילות אני לא רוצה טבלה עם מליון תגיות בניפרד אני יכול לעשות ישר like עם הרשימה של התגיות מופרדות בפסיק (זה ימצא את המילה שם ויציג?) או שאני יצתרך לעשות explode וזה יבדוק מילה מילה של התגיות |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הלכתם יותר מידי רחוק אני אתן לך דוגמא הכי פשוטה יש לי מערכת משתמשים ויש לי רק 7 משתמשים מורשים להתחבר למקום מסויים - סתם לצורך הדוגמא וזה ה USER IDS שלהם : 1,5,1000,33,22,77 איך אתה בוחר אותם ? מה תעשה EXPLODE ותעשה שאילתה על כל אחד מהם ? ממש לא PHP קוד:
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() עם אני רוצה לבצע חיפוש לפי מספר משתנים. לדוגמא אני רוצה לחפש בן אדם לפי שם פלאפון וכתובת.. אני עושה את זה באותה הצורה? |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|