|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום וערב קסום לכולם
![]() ביום ראשון בשעה 11 אני טס לפולין ![]() עם יש למישהו לתת עצות,פרטים או כל דבר, מוזמן לרשום או סתם להגיד נסיעה טובה ![]() ועוד משהו יש פה מישהו שיש לו מושג מה הפרשי השעות בין ישראל לפולין אני משער שזה -2 אבל אני לא בטוח (וחפשתי באיטרנט). תודה מראש לכולם ![]()
# 2 |
חבר על
|
תעשה חיים גבר גבר!!!
נסיעה טובה אגב פולין זה GMT +1, אנחנו GMT +2, לכן, שעה אחורה :P
I'm Proud To Be Jewish, We All Should Be Proud Last edited by Press; 21-10-07 at 01:03.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תנמיך ציפיות, לא כולם מקבלים שם "שוק של החיים" ,ואתה לא הולך בכלל בחורף, אז לא נראה לי שיש תאפקט כמו ללכת בתחילת מרץ, ולקפוא, אבל לקפוא למוות, ולחשוב שאתה עוד עם מעילים, והחורף לקראת הסוף ולא בשיאו, ואז לקבל קצת פרופרציות לגבי מה עברו שם
בכל אופן זה מסע של הרבה הרבה חוויות, טובות ורעות, ואפשר אפילו ממש להנות שם בלילה ובואוטובסים, אבל צרי ךלזכור לכבד ולזכור למה נסעת תהנה |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני חושב שזו חוויה ממש טובה, אני אישית שמחתי לצאת למסע הזה, לצאת אם ראש פתוח, זה הזמן להיתחבר יותר אל החברים שלך ואל אלו שעדיין לא. אם לא לקחת אז ממליץ לך לקחת מנות חמות+תרמוס לא תמיד יש אוכל מי יודע מה ולא תמיד יש מים חמים באמצע הדרך.תדע שאפילו שבחוץ קר באוטובוסים חם מאוד אז תידאג שיהיה לך נוח להוריד שכבות ולהחזיר אותם. בהצלחה!
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
נסיעה טובה גבר.
# 6 |
חבר וותיק
|
האמ.. גיא לא ממש הבנתי למה אתה בדיוק חותר.. P:..
ותודה אנשים ![]()
# 7 |
חבר וותיק
|
תהנה
תהנה אחי =) תעשה כיף
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאתה מגיע לשם בחורף אפשר יותר להבין מה עבר על היהודים בשואה... בגלל הקור הנוראי שהם סבלו
יש מבין?
# 9 |
חבר מתקדם
|
מה יש להבין??
תקרא כמה פעמים עד שתבין זה פשוט מאוד. בחורף שאתה שם ואתה קופא מקור ויש לך מעיל ו3 חולצות מתחת ומה לא ועדיין קר לך ממש. אז תחשוב מה היה שם בשואה שאנשים היו עם חולצות קצרות קרועות ואיך שהם סבלו. בקיצור נסיעה חזקה מאוד מומלץ לכולם. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שתהיה נסיעה טובה
עד מתי כל הסיור הזה? (איזה יום) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|