|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
האם משתלם לפתוח חברת איחסון חינם?
האם משתלם לפתוח חברת איחסון חינמי?
בו נגדיר אחרת, האם הרווח מפרסומות של גוגל בכל אתר שפותחים אצלך חינם, וקניית דומיינים זה רווח לכסות שירות כזה? הכנסות: כמה מרווחים מפרסומות בכל אתר שמאוחסן? ומה רווח ממחירת דומיין? הוצאות: החזקת שרתים יש רווח? או לפחות זה מכסה? תודה מראש |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
תחשוב מה יקרה אם גוגל יחסמו יום אחד את החשבון בחשד לרמאות...
חבר בקהילה
|
הוא יפתח חשבון חדש על שם מישהו אחר, זאת לא בעיה
חבר חדש
|
מה רמאות? כל החברות עושות את זה...
השאלה האם זה ריווחי? |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אהמ:
אני בחיים לא נגעתי בפרסומות שלי / עברתי על אחד מהחוקים הדבליים שלהם וסגרו לי את החשבון ב"חשד" לרמאות. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לנסות על שרת זול, ברגע שאדסאנס יחסמו אותך (הם עושים את זה לכולם, גם למי שIP טורקי מפליל אותו) אז תפיל את האתר וזהו.. אף אחד לא יכול לסמוך על איחסון חינמי.
|
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
אני לא מבין לפי התקנון שלהם אין הזכר בנושא הזה...
לשים פרסומת בראש האתרים זה הפרה של התקנון שלהם? התקנון - https://www.google.com/adsense/stati...izedTerms.html אולי מישהו אחר רואה הגבלה? Last edited by sababa_y; 16-10-07 at 13:30.. |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הוא התכוון שאם גוגל יחשדו שרימיתה ויחסמו אכלתה אותה. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני מזכיר לך שרוב האתרים שהולכים לאחסון חינמי לא בעלי כניסות רבות .
יש גם עם הרבה, אבל הרוב בלי . |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שכן לדעתי יש רווח מסויים מזה כי אם זה היה רווח אז לדעתי לא היו פותחים עוד ועוד חברות כאלו.. ובכלל לרוב זה בכלל לא חברות בעלות שרת! זה ריסיילרים...שקנו אותם ב 100 שקל לדוגמא 5 ג'יגה אפשר להביא בסכום הזה ואז אם אתה עושה מזה 100 דולר בחודש רווח אז זה כן רווח...לדעתי צריך לשקול פה לא הוצאות הכנסות...אלה יותר נכון תועלת לעומת הזמן שאתה משקיע ולדעתי פה זה לא שווה בגרוש היחס בהשווה הזאת. Last edited by Cream; 16-10-07 at 17:17.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|