|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עיצוב חדש - מקצועי - ודווקא בין היפים שיש לי :] - HOSTING.
http://www.opacity.co.il/exa/WCS2.jpg
מה דעתכם ? (כנראה שהבאר לא הכי מתאים לנושא, מפני שהעיצוב היה מיועד למשהו אחר) ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מעולה שחר!
תשפר את הכפתורים והכל מושלם! בהצלחה במכירה(לא פחות מ 450 לPSD ופלאש!) |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
בתכל'ס, העיצוב היה מיועד ללקוח לאיזה משהו, אבל בסוף הוא ביטל, אז עשיתי מזה עיצוב הוסטינג.
הכפתורים דווקא נראים לי בסדר ויחודיים :] |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אהבתי מאוד!
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תותח שחר!
פצצות לגבות פגזים לריסים!
# 6 |
חבר מתקדם
|
לפי דעתי כפתורים ממש מצויינים אחי אהבתי מאוד גם את הרעיום עם הריבועים מתחת ללוגו בהצלחה במכירה אחי
# 7 |
חבר על
|
בואנה יחתיכת חר* אתה אף פעם לא תשתנה איך רואים שהתסכלת על העיצוב שעשיתי לבסט סרב
יש פה השראה להחבילות שעשיתי להם ואל תגיד עכשיו לא זה ששינית לא אומר ואני בן זונה אם לא הסתכלת ולפי הסמלים למטה אני היחידי שעשיתי את PLESK ל-7.5 וה-5 הזה שלייי אז כבר רואים שהסתכלת על העיצוב של בסט סרב תגיד אתה לא משתנה???? כאילו אתה לא יכול לגמור עיצוב שלך לבד בלי להסתכל על עיצובים אחרים??? אני לא אומר שלקחת את כל העיצוב אבל יש פה השראה מהחבילות ואל תגיד שלא!!!!!!!!111 נימאסתתתת כברררררררר!!!!!!!!!!!!!!!
# 8 |
הוסטסניון
|
מה ?
אלירן, אולי זה מעט דומה, את הקטע של הספונסרים תמיד הייתי לוקח מבסט סרב ולטומי לא הייתה בעיה עם זה, זה עוד לפני שהכנת להם את העיצוב... אין לי בעיה לשנות מעט את החבילות של העיצוב... מסגרת פה, מסגרת שם... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
וסתם זה לא יצא דומה אתה יודע.
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
המסגרות המועגלות ? אני לא מבין :\ בוא תגיד לי מה אתה רוצה שאני אשנה, ובכיף . . חבילות היו תמיד במבנה כזה.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|