|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מערכת יד-שניה.
שלום,
פיתחתי בחודשים האחרונים מערכת יד שניה, אני מתכוון להעלות אתר באמצעות מערכת זו על הדומיין Sells.co.il. רציתי לברר האם יהיה ביקוש לרשויות עבור המערכת, המערכת ברמה גבוהה מאוד אפילו יותר מזו של יד-2 מבחינת נגישות והתאמה לכל הדפדפנים. במידה ויהיה ביקוש, אני העלה דמו. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אני לא חושב שיהיה ביקוש, כי אתה לא תוכל להתחרות ב-yad2 וב-WINWIN שיש להם תקציבים בשביל פרסום באינטרנט, בטלויזיה, שלטי חוצות ענקיים וכו'..
אנטי וירוס חינם Last edited by hod206; 30-09-07 at 20:36.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אני חושב שהראיון טוב וכ"ו המערכת כמו שהיא נשמעת היא נשמעת מצויינת ככה שיש למה לצפות
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
פיתחת מערכת שזה נשמע מעולה.
אבל תראה דמו, נראה אם באמת אפשר להשוות אותו למערכות של הגדולים ואם כן, תמיד אפשר להתקדם עם זה הלאה בלי להתחרות בגדולים גדולים = WINWIN YAD2 וכו
# 7 |
הוסטסניון
|
לדעתי אין שום טעם לפתח מערכת בלי ללכת איתה עד הסוף במיוחד עם מתחרים גדולים שכאלה. (במיוחד בתחום יד2 שהוא מאוד רגיש, כיוון שיש בו עיניינים כספיים של אנשים, ואנשים רוצים רוצים לקבל את הרושם של אתר גדול לדוג' יד2.)
אם היה לך תקציב, אולי היה אפשר על מה לדבר. בכל מקרה, בהצלחה.
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כמו שכולם אמרו, צריך השקעה כספית ! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
כמו שאמרו למעלה-אם אין לך תקציב גדול לפרסום,כנראה שהאתר יישאר עלום.
קח לדוגמא את WINWIN.CO.IL-בחולון הם כיסו כ-10 אוטובוסים בקווים הכי עמוסים בעיר. אני לא אומר לך לעשות כמוהם (אבל אם יש לך את התקציב אז כן) ,אבל אתה תצטרך להשקיע בפרסום. והרבה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|