|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מבקש המלצות לגבי מחשב נייד טוב
שלום,
אני מחפש מחשב נייד טוב במחירים: 4000-5000 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לגבי מחשבים במחירים אלו. תודה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
משהו שאני הולך לקנות עוד כחודש
http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=2468 בדקתי הרבה מחשבים והגעתי לדגם הזה, כמובן עם 3 שנות אחריות זה יעלה כ 5600. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
אחי רכש את המחשב המדובר לפני זמן מה, שווה את הכסף - משרת את המטרה כמו שצריך. לאחר הרכישה אמליץ לבצע Downgrade ל-WinXP, וויסטה בעייתי.
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
תודה..
מחכה לעוד הצעות.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מה שאנדריי הציע הוא מחשב מעולה! מניסיון.. אבא שלי עובד ב HP..
# 6 |
חבר וותיק
|
תומך באנדריי, יש לי אותו אבל הבעיה היא וויסטא הוויסטא לוקחת את כל הראם, אז או שתקנה עם אקספי או שתקנה עם 2 גיגה ראם ,חוץ מזה המחשב טס המעבד לא מתאמץ אף פעם מעל ל-4%!!!, הכרטיס מסך קטלני סוחב הכל סוחב המון דברים, יש מצלמה, שלט שנכנס במחשבוגם קורא טביעות אצבעות ,חח ,קיצור שווה כל שקל ,זה המחשב הכי סוס בעולם.
כמובן שאני קניתי במחיר די זול ב-4800, אבל אתה יכול גם למצוא בערך מחיר כזה, באילת אני קניתי ובגלל זה זה יצא ככה, בלי מע"מ, בכללי באילת זה עולה 4600 פשוט התעצלתי לחכות עוד יומיים שימלאו את המלאי שלהם בחנות, כי קופצים עליהם כמו על לא יודע מה. קיצר תקנה אם אתה צריך נייד וגם אם לא ![]() אני לא כל כך הייתי צריך ואני שמח שקניתי אפילו שרוב הזמן הוא סגור אצלי ונפתח רק לפעמים |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תודה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|