|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחסון אתרים ישראלי בחינם!!!
האתר הוקם על מנת לספק איחסון של 40 מגה חינם לקהל הרחב.
כל גולש שירשם למערכת יקבל סאב דומיין משלו עם גישה לפאנל ניהול ואופציה להעלת קבצים ע"י אף טי פי, השרת תומך ב html,php,mysql,js ועוד, בנוסף כל גולש יקבל אימייל משלו ומסד נתונים וגם אפשרות להתקנת פורום וכל זה בחינם! אז תן לזה ניסיון, הירשם עכשיו! http://www.ashost.co.il/ |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד, לא כל כך אהבתי את העיצוב .. מקווה שתחזיקו הרבה זמן
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
חבל שאתה מכליל.
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבר'ה על תמהרו לומר דברים סתם!
זה אתר שהוקם על מנת לתת אחסון בחינם תמורת הצבת פירסומת באתר!
מי כמוני יודע שאנחנו היאשראלים אוהבים הכול בחינם בשביל זה חברת ASHOST הוקמה זה לא טריק ולא נעליים תיזכרו טוב טוב את החברה הזאת היא הולכת לגדול ולהשתכלל בגדול תנו קצת זמן ממש קצת ותיראו מה שאני אומר יותר מזה אני לא הוסיף שיהיה לכולם ערב טוב ונעים! |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחשוב על קידוד ותיכנות שנראה יותר רציני. אני לא בטוח שיש לך, מערכת שמבצעת את ההרשמה אוטומטית...בטח אתה עושה ידני. בהצלחה.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
חברה יש כאן טעות גדולה!!! אני מנהל החברת ashost אביאל מכר לי תעסק לפניי כשבועיים
החברה כבר לא נותנת איחסון חינם אלה בתשלום שימו לב שאתם מדברים דיבוריי סרק אשר פוגעים בתדמית החברה שלי שהיא לא בהנהלתו של אביאל יש כאן טעות גדולה אני מציע לכם לישקול מילים! לגביי המתכנת שלו קיבל כסף אני יכול להגיד שאתה שקרן!!! לא תכנתת כלום ולא עשית כלום בשביל החברה ועם יש עוד מתכנתים שניפגעו מהחברה שירשמו פה !!! כיום יש לי 3 מתכנתים כול אחד מהם מתכנת שניי עיצוים או מערכות ומקבל 100 ש"ח כול יום חמישי!!!! שים לב מתכנת [כאילו] לא מקבלים כסף בחינם!! בשביל זה צריך לעבוד ועם כבר עובדים אז כמו שצריך אתה קיבלת עיצוב לתכנת ותיכנתת אל הפרצוף!! בו נגיד שהתיכנות שלך בסל המיחזור של המחשב שלי ואני ממש לא מיתכוון להישתמש בו אז אל תיתפלא לא לא קיבלת כסף, ועם אתה שואל אז בו אני יגיד לך העבודה שלך היתה גרועע ביותר וכמו שאמרתי לך בהתחלה כסף מקבלים על עבודה טובה!! נתתי לך אפשרות לסדר ולא סידרת בטענה שאתה לא יודע איך מסדרים תרווחים ואת האיכות לך תילמד לתכנת ואחריי זה תיקרא לעצמך מתכנת!1 אני לא יתן לך להרוס את שם החברה שלי ולידעת כולם העסק לא שייך לאביאל יותר העסק נימכר לפניי כשבועיים
|
|