|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[פרסום]Dworld.Co.iL עולם העיצוב!
על מה האתר
האתר הוא בעצם אתר מדריכים למי שרוצה להיות מעצב אם החלטתם שאתם רוצים ללמוד לעצב הגעתם לאתר הנכון אם תרצו ללמוד לעצב בצורה מקצועית או סתם לעצב ציור לחבר או חברה אפילו סתם להקטין גודל של תמונה הכל פה בשבילכם אז תהנו מהמדריכים אם למדתם מספיק ואתם רוצים לעשות לנו מדריכים גם נשמח לקבל אותם כמו כן נשמח לקבל תגובות על האתר מה יש באתר באתר מדריכים לעיצוב בתוכנה פוטושופ מדריכים לעיצוב בפיינטשופ מדריכים לטריקים בצייר , מדריכים לאנימציות ומדריכים נוספים בקרוב כל מה שאנחנו חושבים שיעזור לכם להיות מעצבים טובים או סתם יעזור לכם לעשות דברים מגניבים דבר חדש בקטע זה מדריכים לצייר!!תראו שזה לא תוכנה סתם ![]() באתר כמה דברים בודדים שיהיו עוד מעט ![]() בעיה קטנה ב-FireFox יסודר בקרוב! עולם העיצוב מדריכים לפוטושופ - www.dworld.co.il יצירת קשר איתי - tomer5858@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תותח!;]
למרות שזה FRAME,וחלק ממש לא שימושי..
אתר מעולה,נוח,ומעוצב בטוב טעם! |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אני מצטער, אין שם שום דבר מעניין - יצאתי ממנו אחרי דקה. המדריכים ברמה נמוכה ומדובר באפקטים לא שימושיים. כמו כן האתר לא רציני, במיוחד כאשר אתה אומר שמי שרוצה להיות מעצב צריך לקרוא באתר - תעבור בעיצובים פה בהוסטס אחד אחד ותראה אם יש בעיצובים האלה משהו שאתה מלמד במדריכים שלך. בהצלחה.
נ.ב - חשוב על וורדפרס, זה יכול לשפר את האתר. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
טוב יש לי תשובה חד משמעית בקשר לרמת המדריכים!
האתר פונה לכל האנשים של העיצוב וללמוד ישר דברים של עיצוב בלי שום בסיס לא שווה כלום!... וכל מעצב יגיד לך את זה!... לאט לאט הרמה תיהיה יותר גבוה |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתר נחמד, שפר את הקידוד ובהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד מאוד,
בקשר לפריים: תכניס את זה במקום מה שיש עכשיו: <iframe src="index.php" name="Main" width="629" height="1080" border="0" frameborder="0"></iframe> וככה ל ישימו לב שזה פריים....(פחות או יותר) |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אתר של מדריכים של עיצוב צריך להיות מעוצב כמו שצריך. אני מצטער אבל זה לא מעוצב כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|