|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ajax ועברית עם access
אני מנסה לשלוח נתונים בעברית מדף html לדף asp שמכניס אותם למסד נתונים (אקסס).
אני משתמש ב ajax, וכל העברית שנכנסת לי למסד הופכת להיות סימנים מוזרים. ניסיתי לשמור את דף ה asp בקידוד utf-8 וגם את דף ה html, זה לא עזר. אני משתמש בפונקציה encodeURI ב ajax, אבל עדיין במסד אין עברית. הוספתי את ה- headers לדף ה-asp: response.charset="utf-8" session.codepage=65001 וגם ניסיתי להחליף ל 1255 ו windows-1255. לא עזר. עוד שאלה: אם היה לי קובץ html או asp שהיו שמורים ב ansi, זה מספיק פשוט לשמור אותם מחדש כ utf-8 או שצריך לכתוב מחדש לגמרי? אודה לכם על כל עזרה. ארז. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה צריך לקבל את הטקסט ואז לבצע עליו פונקציית CONVERT לWINDOWS-1255.
בPHP יש פונקצייה כזאת, והיא מפורסמת בכל חור, אבל ASP?.. תצטרך לחפש טוב טוב, ואולי אפילו לשלם קצת על זה. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הפונקציה הזאת ב php, היא לוקחת את המצביעי קוד של unicode והופכת אותם למצביעי קוד שיעבדו עם קידוד 1255, לא? אם כן, ראיתי באיזה פורום לא מזמן מישהו שכתב דוגמא, רק שאני לא מוצא שוב את אותה הודעה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זה יעזור לך אם אני אביא את הפונקציה בPHP?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
לא שידוע לי, בחו"ל בטוח תוכל למצוא עזרה שכתובה כבר, אבל בארץ אין כלום..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
חייבת להיות איזו פונקציה מקבילה לזה גם ב asp, לא? אפילו שזה בתשלום.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תנסה:
קוד:
function cp1255_utf8(s) { var test = /([à-ú])/g; return(s.replace (test, function($0) { // alert($0.charCodeAt(0)); return(String.fromCharCode(215) + String.fromCharCode(($0.charCodeAt(0)+80))); } ) ); }
# 9 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
זה ג'אווה סקריפט, ב asp אני משתמש ב VBS. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לי כרגע איך להריץ ASP רגיל אז אני לא יכול לעשות משהו ולבדוק שהוא עובד, אם לא יענו לך פה, אתה יכול לחפש פורום שמתמחה בASP/VB לא .net.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|