|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש לקניה דומין עולי COM בזול + באיגולד (חברה או אתר)
היי
אממ קודם רציתי להגיד שיש לי לאתר (או שניים) שאני עוזר להקים תקציב (מינמלי) באיגולד אני מחפש אדם ותיק או חברה מעל חצי שנה שתוכל למכור לי דומיין עולמי באיגולד (נכון לעכשיו ועוד דומינים ירכשו בהמשך שלושת החודשים הקרובים אם הקונספט יצליח) אני צריך הצעה על דומין COM עם פנאל ניהול+ פרטים כמו שם החברה שקונים ממנה וכו' וגם אני מעוניין בהצעה לקניית דומין US ראיתי שיש מבצע בגודדי אז נראה לי שם הכי זול עכשיו לא יודע בדיוק +פרטים... בבקשה להשאיר איסיקיו ליצירת קשר ואם אין אז אני יצור קשר בהודעות פרטיות עם המועמד הרלוונטי ביותר תודה אגב אם אתם מכירים אתר בינלאומי שמוכר דומינים באיגולד אשמח לקבל קישור גם כן |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
כן זה כמו PAYPAL
רק שאי אפשר להפקיד עם כרטיס אשראי כסף כי אין שם כסף י- יש שם זהב כלומר הכסף שם מגובה עם זהב ולכן גם אם הדולר מתרסק- הזהב עדיין יהיה שווה בקיצור זה כמו PAYPAL מצאתי איזה אחד שמשלם עם איגולד אבל אני מחפש זול יותר כי זה היה מחר גבוה מה שמצאתי |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תוכל בבקשה לתת לי קישור לדיגיטל פוינט?
אין למישהו אתר אפילו בחול שמוכר באיגולד דומין? בזמנו קניתי בדומין קום באתר אחד עלה לי 7$ EGOLD ורשמו לי אותו בגודדי עכשיו ראיתי שבגודדי עולה 10$ דומיין תגידו קימים קודים או מבצעים שאנשים יכולים לקנות מהם דומינים ביותר נמוך? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|