|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
רעיונות-מה עושים עם הכסף?
שלום.
יש ברשותי עשר אלף שקל. אני מעוניין להשקיע אותו איפה שהוא או לפתוח איזה משהו אם הכסף הזה... אני לא מתכוון פה לחברת איכסון או משהו כזה. אלה משהו יותר רציני. זה לא חייב ליהיות בדיוק בעשר אלף שקל. וזה יכול ליהיות קצת יותר. אין לי כל כך רעיונות. בבקשה על תכתבו פה על ליקנות איזה משהו או לפתוח חברת איכסון. אני בנאדם בן עשרים שמעוניין להשקיע ולהתפתח בתחום העסקים והאתרים. מי שיש לו רעיון לאתר שיכול להתאים לרשת(כמובן שהאתר לא יפעל רק בישראל אלה יתורגם לכמה שפות ויפורסם באותם מדינות שדוברות שפה זאת..מדינות שיש לי קשרים בהם). או לעסק שיכול להתאים מוזמן לכתוב. תודה מראש.
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אני היית קונה איזו מערכת כמו rapidshare, תקנה גם כמה שרתים (שיהיה אחד ישראלי)
זה יכול להביא לך ימבה כניסות
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
מצטער.
אני מעוניין להשקיע במשהו רציני. ומערכת כמו רא]פידשר יש מיליונים. אפילו בישראל לא חסר.
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
למה ניראה לך שיביאו לך פה רעיונות לאתרים? הרי כל אחד ירצה רעיון יחודי משלו.
אני הייתי מציע לך לפנות לכמה אתרים גדולים \ קטנים אשר אתה רואה בהם עתיד לשלוח להם מייל עם הצעה וזהו. |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דבר שני-אין כיום אתרים גדולים באמת ברשת ההישראלית חוץ מהגדולים והמוכרים. ולא כולם יכולים לפתח את זה. דבר שלישי-בנוגע והרעיון יהיה באמת טוב יקבל אותו משתמש שהציע אותו פרס כספי או תפקיד כל שהוא תמורת כסף(מפתח אסטרטגי..זה שמביא ראיונות קידום לפרוייקט לדוגמא).
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לילה טוב. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לדעתי, ב10 אלף אפשר להקים אתר קטן ברמה גבוהה. אתר גדול שיפנה גם לקהל מכמה מדינות, זה לא מספיק.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
אל תעשה טעויות טיפשיות, אם אין לך רעיונות, תחכה עד שיהיה לך משהו רציני לעשות עם הכסף
ביינתיים, תשים את הכסף בבית השקעות שיש לו תשואה של 9 % (כמו לדוגמא אקסלנס נשואה) תעשה 9 % מ 10 אלף שקל לחודש תוך מספר לא גדול של חודשים, הכסף יכפיל את עצמו, ותוכל לעשות איתו הרבה יותר דברים.
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אני חושב שכדאי שתקים אתר עם נושא שמעניין אותך ותשקיע בו, אם תשקיע במה שצריך הכסף יחזור אליך ואפילו יוכפל.
הכי חשוב שתשקיע במה שאתה מאמין בו ולא סתם. בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|