|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
סמן הודעה כנקראה בפורומים, איך זה עובד?
טוב אני וטל מנסים לפענח משהוא...
איך עובד הקטע הזה בפורומים שהתמונה משתנה בהתאם לאם נוספו הודעות אחרונות מאז שקראת באותו דיון? התיאוריה הראשונה שעלתה לנו זה נגיד עוגייה לכל דיון שמכילה את מספר ההודעות שהיו לאשכול בפעם האחרונה שקראת ואז מבצעים השוואה פשוטה, אם יש יותר תגובות באשכול ממה שיש לך בעוגיה סימן שנוספו הודעות הבעיה? יותר מדי עוגיות זה עוגיה לכל אשכול וזה הרבה חחח תיאוריה שנייה, עוגייה אחת שמסודרת ככה: מספר ראשון מספר האשכול, מספר שני מספר התגובות קוד:
1067;14-1089;45-1045;8 יש למישהוא הצעות? האירו את עיניינו ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני רואה שיש לי פה עוגיה באורך של 1724 אותיות..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה הבעיה לפענח אותה?
זה כמו טקסט רגיל.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תשמע, זה לא בעיה להסתכל על קוד מקור של מערכות אחרות (IPB,VB,MYBB) ולבדוק איך הם עושים את זה... אני בטוח שיש להם דרך טובה לעשות את זה.
לפי מה שאני חושב הם מסתכלים על הזמן האחרון שביקרת ואז משווים אותו לנושאים... ואז הם פשוט שולפים רק את הנושאים / פורומים שהיה בהם שינוי אחרי הזמן הזה...
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא מחפש על כל האשכולות, רק על הכמה הראשונים. גם בפורום זה לא על כל האשכולות... נניח יש לך 10 אשכולות בדף הראשון של הקטגוריה..אז אתה לוקח את האידי של האשכול הראשון ואז אתה מחפש ומשווה...וככה לכל 10 האשכולות... מה כל כך קשה? איזה לולאה ארוכה? ובקשר לחיפוש..אני מקווה שאתה יודע שאתה מחפש עם preg_match דרך אגב תסתכל על העוגייה של הפורום הזה: bbthread_lastview זה מה שאתה מחפש Last edited by 4ior; 21-07-07 at 10:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כל פעולה שמשתמש עושה בפורום, תשמור לו עוגייה או SESSION של הזמן כרגע... ואז נגיד הוא נכנס לתצוגת פורום? אז אתה בודק אם אחד מהנושאים שונה או נוספה לו תגובה לאחר הזמן שבדקת בעוגייה של המשתמש... במידה וכן אז הנושא הוא נושא שהמשתמש עדין לא קרא את השינויים שלו.. ואז הוא מכניס לעוגייה את הפרטים על הנושא כדי שזה לא יאבד ברענון הבא או משהו... ואז נגיד שהוא לוחץ על סמן את כל ההודעות אז הוא מוחק פשוט מהעוגייה :] מקווה שהבנת אם לא אז אני ינסה להסביר את עצמי יותר טוב :]
Last edited by reXtea; 21-07-07 at 10:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
הבנתי... העניין הוא ששוב, זה לשמור עוגייה לכל פעולה קטנה שאתה עושה...
יותר מדי עוגיות לא?... 4ior בוא ניקח את הוסטס לדוגמא... בכל יום יש לנו 5 אשכולות מינימום בכל פורום ויש לנו 20 פורומים חישוב מהיר 100 אשכולות ליום כפול 7 ימים (התקופה שאשכול כבר יורד למטה ומפסיק להיות מעניין) זה יוצא 700 נתונים לרוץ עליהם כל פעם שמפעילים את הלולאה... בכל אופן העניין של השוואת זמנים נשמע כמו כיוון טוב... יש למישהוא עוד רעיונות? ניחושים? השערות? |
![]() |
![]() |
# 9 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
לדעתי מה שהם עושים זה לישמור את הזמן של התגובה/הודעה(אשכול) האחרונה בפורום מסויים בתוך עוגיה, ואז בודקים אם יש הודעה שנכתבה בזמן אחרי הזמן האחרון שנכנסת לפורום אז יש הודעה חדשה.
זה לדעתי הכי יעיל(בלי count וכו...), והכי פשוט. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
למה עוגיה? ומה עם הוא מחק את העוגיות?
משהו יותר פשוט - מסד נתונים שמכיל שלושה טבלאות: מספר האשכול, מספר משתמש. אם המשתמש כבר ראה את האשכול אז צריך להיות שורה בטבלה שהוא קרא, אם המשתמש לא ראה לא קיימת שורה עם המספר שלו וסוף סיפור ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|