|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
שלום לכולם
שלום לכם
קוראים לי רזי ואני עובד בחברת Slasi.Net LTD בהנהלתו של אורי סלסי. זו היא חברת אחסון אתרים שפועלת בשוק כבר שנתיים עם מוניטין טוב (למי שמבין 100% UPTIME) עד לאחרונה שמעו עלינו חוג לקוחות מצומצם בעיקר מפה לאוזן בשיתת חבר מביא חבר, אני חדש כאן בפורום ואני רוצה להעלות את המודעות לחברה האם מישהוא יכול לעזור לי או להדריך אותי כיצד? תודות, רזי
חבר חדש
|
100% UPTIME מצד השרתים ללא נפילות תקלות וכול מרען-דיבשים טפו טפו טפו
חבר וותיק
|
ברוך הבא
![]() Last edited by Gak | WebPower.co.il; 18-07-07 at 15:49.. |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
חברה שקונה פאנל ניהול DA לא ניראה לי תוכל למצוא תקציב למערכת zero downtime בכל אופן האתר שלכם ממש שבור מבחינת כפתורים. לא יודע מאיפה הבאתה את זה שיש לך שתי ספקים שכל אחד מחובר לתחנת כוח אחרת? לידיעתך רשת החשמל אחידה לכל הארץ
Yan Gleyzer LazerTekk Hosting Solutions LazerTekk@gmail.com ![]() www.ads.LazerTekk.com תוכנית השותפים שלנו www.Fgames.ws משחקי רשת www.Link-Li.com החלפת קישורים sales@lazertekk.com מייל Last edited by LazerTekk; 18-07-07 at 15:02.. |
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
היה לי פעם קשר עם המנהל שלכם, אתם באמת נשמעים חברה טובה.
במידה ואתה רוצה להתפרסם כאן, פנה לאלמוג (Alm) עם הוחכות לכך שאתם עוסק רשום ולאחר מכן תוכל לפרסם הצעות מחיר לחבילות בפורום "הצעות ובקשות אחסון לעסקית רשומים". שיהיה יום נפלא. |
![]() |
# 7 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
שיהיה לך בהצלחה.
ניראת באמת חברה מקצועית ואמינה |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
האשכול אינו במקום הנכון,
הועבר.
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ברוך הבא
![]() Last edited by Oren2; 20-07-07 at 19:38.. |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ננעל עד להצגת המסמכים הדרושים לאלמוג - Alm .
|
|