|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בקשת ביקורת] פורטל מוזיקה
שלום לכולם אני העלתי בינתיים גירסת הרצה לפורטל שבניתי (חשוב לציין שאני מתחיל בקטע הזה עדיין אז אל תקטלו אותי ותר מדיי חחח)
האתר תוכנת בAsp.net וזהו... אני אשמח לרעיונות מה להוסיף... אני גם לא סגור על הצבעים והעיצוב אז תגידו לי מה דעתכם...(אני עיצבתי =\) טוב הנה הכתובת :http://music.tna-portal.net תודה ושבת שלום! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
רק בגלל העיצוב אני לא אחזור לאתר.. תשלם למעצב על רמה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מה רע בו ... כאילו תגידו לי שאני ישפר .. לא רוצה לשלם למעצב הקמתי את האתר רק בגלל שאני רוצה ליהיות זה שיבנה אותו אם זה עיצוב ואם זה תיכנות...
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אין דומיין אין עיצוב \: לא אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
טוב חחח איזה מזל שכתבתי פה ת'אשכול...
סבבה לא אהבתם... דומיין יש ... הבעיה זה העיצוב... אין לי רעיונות בגרוש ואני לא מוצא אף אתר דומה שאני יכול לקחת ממנו השראה.. תעזרו לי קצת בקשה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אין דומין
אין עיצוב מ... אולי אל תחשוב לפרסם ליפני שתסדר את שני הדברים האלו קודם כל רק נכנסתי ראיתי את העיצוב ברחתי
# 7 |
חבר מתקדם
|
עיצוב נוראי =\
אין דומיין, המערכת נראה בינונית ולא יותר מזה.. יש לך עוד הרבה מה לשפר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
כןןן
תודה תודה תודה העיצוב גרוע קיבלתי (האמת שגם אינ חשבתי ככה אבל לא היו לי הרעיונות) דומיין.. יש-קיבלתי לפרסם-לא חשבתי לרגע אני העלתי רק כדי שתירשמו לי ת'תגובות האלה (אינ לא ציני) התיכנות- הדבר היחיד שטוב כאן!! עכשיו -- ירדתי לעשות עיצוב חדש .. |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב אני מבין שחרשו על העיצוב
![]() אני חייב להודות, השילוב של הפרסומות של גוגל, למעלה, מעולה. בקישורים, שאתה בעצם מקשר לפורום, אתה צריך לקשר רק ככה: http://www.tna-portal.net/forum/viewforum.php?f=3 בלי הSID. וגם שיחקתי קצת עם הPOST, [כשאתה עובר בקליפים מומלצים מאחד לשני] ונראה לי שהצלחתי להרוס את השאילתה [או מה שאתה לא שולף שם חח, לא מבין בASP]. אקיצר תאבטח את זה שאם זה לא מתאים זה מראה סתם תקליפ הראשון או משהו.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
חחח אוקי תודה אחי וכן העיצוב דפוק אבל אני עובד על אחד חדש...
הפעם אני מקווה שזה יהייה יותר נורמאלי חחח זה פורום שכל אחד כלי פה.. קשה לחדשים להיקלט... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|