|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בקשה בקשר ל-OOP ושאלה בקשר לשפת תכנות
יש לי 2 דברים שאני חייב דחוף:
1.אני חייב מקורות ללמיד על OOP עם PHP או כל שפה אחרת לא ממש משנה לי אבל מומלץ PHP 2.איזו שפה הכי עדיף ללמוד מבין השפות הבאות:J#,Java,C#,c++,VB תודה לכל המגיביםת אבקש תגובות רק בנושא |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
1. הכי טוב ללמוד OOP בPHP באתר הרשמי שלהם http://www.php.net/manual/en/language.oop5.php בשפות אחרות כמו C# וJAVA יש כמה דברים בOOP שעדיין לא נתמכים בPHP.
2. הכל תלוי בצרכים שלך תשאל את עצמך את השאלות הבאות: - האם אני מעוניין לבנות תוכנות שיהיו ניתנות להתקנה בכל מערכת הפעלה (עם שינויים פשוטים יחסית בין מערכת אחת לאחרת)? JAVA או C++ - האם התוכנות שאני יבנה ידרשו משאבים רבים מהמחשב וביצועיים מהירים? C++ - האם אני מעוניין לבנות תוכנה רק עבור משתמשי ווינדוס ובקלות? C# או VB פה תשאל את עצמך עוד שאלה, האם בעתיד ארצה לשנות שפה ולעבור לJAVA או לשפות בעלי תחביר דומה לC? אז כדאי C#
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא התכוונתי לזה התכוונתי להסבר על הOOP עצמו ולא השימוש בו ואיך משתמשים בו אלא הבסיס שלו ההסבר מה זה בכלל ואיך זה פועל
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...9E%D7%99%D7%9D
בקשר שפות.. אני הייתי ממליץ לך ללמוד c++ אל תלמד: C וVB תבחר בין: C++ C# JAVA |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עזוב אותך מC או VB או פסקל =]
JAVA או C# זה העניין כיום. החיסרון של ג'אווה זה האיטיות שלה....שאמורה להיפתר. החיסרון של C# זה שהיא לווינדוס בלבד אבל גם, בשנים הקרובות תיהיה אפשרות גם ללינוקס [לא משהו מבית מיקרוסופט] החיסרון של שניהם זה אי יכולת לשלוט בזיכרון כמו שC\C++ מאפשרות לך. אבל בשנים האחרונות JAVA ו-C# הן המילה האחרונה, רק שתדע לך, התחביר מאוד דומה.. אני ממליץ דווקא על ג'אווה רק בגלל העניין של הפלטפורמות ושזה הפך לקוד פתוח [רוב השפה הינה קוד פתוח].
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שכחתם לציין שאם הוא ילמד C#, בקלות הוא יוכל ללמוד גם ASP.NET כי היא בעצם מבוססת עליה.
# 7 |
אחראי פורום
|
VB ממש טובה לאלגוריתמים, וממש פשוטה.
כמובן, VB 6, מה שהם עשו עם NET זה פשוט הריסה. OOP של PHP זה פשוט, תלמד מ-PHP.NET ושפת תכנות, הממ, הייתי אומר לך VB אם אתה רוצה התקדמות מהירה-אבל לווינדוס בלבד(אבל מה כבר אתה הולך לעשות? >< ), או C++ |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
VB6 היא לילדים קטנים או לאנשים שרוצים יישום ווינדוסי, לאלגוריתמים C++ היא הדבר (או ג'אווה או C#). מה שהם עשו עם .Net זה שיפור ענק, התחביר הרבה יותר נורמלי והגיוני ודומה לשפות אחרות.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
NET נראה כמו וורד, וזה מה שמשגע. הם מנסים לעשות מקסימום קלות, וזה אידיוטי-זה מוביל למשהו יותר קשה. הם שינו את רוב תחביר השפה-כשמשדרגים, משאירים את הרוב. VB6 דווקא מצויינת לאלגוריתמים, כי לא צריך ידע נרחב כדי לעשות בה דברים(או שלפחות לי לא נדרש). |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא חושב שיהיה לך מה לעשות עם יותר מ c#.
ותאמין לי, אם אתה תדע אותה כמו שצריך לא תהיה לך בעיה בכלל ללמוד C++ אחרי זה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|