|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מחשב 20,000 ש"ח ללא מסך(גיימר 1)!!!
אכן כן
![]() אכן כן,החדיש ביותר של msf!!!משהו כזה!!! ואוו מחשב אכזר זיכרות פני הכי טוב בארץ 2024 במהירות של 800(כן כן 800 הכי הרבה) מהירות מגה הרץ,דיסק קשיח 400 ג'גה 8 sata 2 כרטיס מסך הכי טוב בארץ( ש"ח בלבד4600) של גי' פורט+צורב די וי די אהה והמעבד amd dual core 4800 בעע אבל עדיין לא מצאתי גיימר 2 נראה לי 40,000 זיכרון פנימי 4096 הכולל 12 מאווררים 22 יציאות יו אס בי + קירור Last edited by edenb; 08-11-05 at 15:32.. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
עצוב
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אכן כן,החדיש ביותר של msf!!!משהו כזה!!! ואוו מחשב אכזר זיכרות פני הכי טוב בארץ 2024 במהירות של 800(כן כן 800 הכי הרבה) מהירות מגה הרץ,דיסק קשיח 400 ג'גה 8 sata 2 כרטיס מסך הכי טוב בארץ(4600) של גי' פורט+צורב די וי די אהה והמעבד amd dual core 4800 בעע אבל עדיין לא מצאתי גיימר 2 נראה לי 40,000 זיכרון פנימי 4096 הכולל 12 מאווררים 22 יציאות יו אס בי + קירור
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
:qqb008:
זה החלום שלי:qqb001: פשוט מחשב חלומי!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא הבנתי מה מהות האשכול?
אתה רוצה שנבנה לך מפרט ב-20 אלף או מה? |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
"חכם אתה",לא רואה? פירטטי הודעה אחרי טוב אני ישנה שניה. אמ.. לא פשוט ראיתי הצעה ואני דיי מבין במחשבים |
|
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
אתה פראייר!!!
אני מכיר אתר שעושה לך מפרטים שאתה קונה את זה ב8 אלף! אתה ממש פראייר או שאתה מאוד עשיר... אבל מאוד כי אני לא הייתי מוציא כל כך הרבה כסף על מחשב כזה ועוד כשאפשר לקנותו ב8000 שקל... ביזבוז.
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
חחחחח ב 20 אלףףףףף ייאלה קח את המחשב הזזזזהה חחחח.. בחיים אני לא אשקיע 8 אלף על מחשב. |
|
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
בסדר מסך קונים בנפרד!
אני מתכוון רק למחשב עצמו!(כולל ציוד היקפי)
משתמש חדש
|
בסדר מסך קונים בנפרד!
אני מתכוון רק למחשב עצמו!(כולל ציוד היקפי)
|
|