|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אשכול הכרת חברי הקהילה
שלא ינעלו בטענה שהיה כזה כי יש לי אישור מKel .
אז בקיצור כל אחד ירשום פה פרטים עליו ואם יש תמונה. אם אפשר בבקשה לנעוץ. אז אני רושם את הפרטים הבאים עליי: שם: דניאל עיסוק : מעצב שיער : פסים בלונדיני עיניים : כחולות תחביב : כדורגל , מחשב , ספורט גיל : 13 אייסיקיו : 9599467 מקווה שהרבה יגיבו |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
שם : דור
עיסוק : מנהל עסק איחסון ואתרים שיער : שחור עיניים : חומות, נראה לי תחביב : כדורגל ,כדורסל, בנות מחשב , ספורט גיל : 15 אייסיקיו : 312094930 |
![]() |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
שם: יונתן
עיסוק : תלמיד שיער : שחור עיניים : ירוקות תחביב : ספורט (כדורגל וטניס במיוחד), מחשבים, להסתובב עם חברים.. כמו כל בן-נוער ![]() גיל : 16 (עוד פחות מחודש) |
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שם : ניר
עיסוק : מתכנת (ניראה לי ![]() שיער : שחור עיניים : דקה נלך למראה.............. חומות. תחביב : מחשב , כדורסל, מוסיקה.. גיל : 15 |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
למרות שיש אישור לפתוח נראה לי מיותר כי גל פתח לא מזמן והיה אשכול פורה מאוד.
בכל זאת נשתף פעולה ![]() שם: ערן (לא ארן, לא הרן ולא ארז ![]() עיסוק : מתכנת, עושה עתודה טכנולוגית (הנדסאי) שיער : ג'ינג'י עיניים : דבש (ירוק) תחביב : ספורט, מחשב, סרטים גיל : 19 בקרוב
מפתח ומתחזק אתרים. Last edited by Eran-s; 23-06-07 at 00:31.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ערן... ג'ינג'י?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
נעים מאוד.
שם: אביאל עיסוק : מעצב / בונה אתרים / מנהל אתרים / שיער : שחור בהיר או חום כהה כהה עיניים : חומות תחביב : מחשבים, בילויים, טיולים, עיצובים, משחק (דרמה). גיל : 16.5 אייסיקיו : 23748317 |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
שם : טל
עיסוק : מתכנת vb קצת php ולומד C# שיער : שחור עיניים :חומות תחביב : מחשבים,אלקטרוניקה וספורט גיל : 14 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|