|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
היערכות פורום שרתי משחק לחוק החברות
היי,
כידוע לכם (כך אני מקווה), בעוד כשבוע (ב 15.11) ייכנס לתוקף "חוק החברות" בפורום הוסטס. מטרת הודעה זאת היא לחדד את העניין, ולקבוע את התקנות בפורום שרתי המשחק. אז כאמור, החל ליום שלישי ה 15/11, לא יורשו משתמשים להציע הצעות מחיר באם הם אינם רשומים במס הכנסה/מע"מ. אני לא חושב שזה המקום או הפורום המתאים לדון במטרות החוק. כאן אני רוצה להציג את התכל'ס בקשר לפורום שרתי משחק בלבד(החל מהתאריך הנ"ל) : * בכל הצעת מחיר שנכתבת בפורום שרתי משחק יש לציין האם המחירים כוללים מע"מ או שאינם כוללים מע"מ. * לפני כתיבת הצעת המחיר הראשונה, עליכם לשלוח מסמך כלשהו המעיד כי אתם אכן רשומים כחוק. אני חושב שהכי הגיוני יהיה לשלוח את האישור על ניהול הספרים שלכם. כפי שהבנתי, החל משבוע הבא ניתן יהיה לשלוח את המסמך ישירות לאלון מנהל האתר. מי שרוצה לסגור עניין כמה שיותר מהר יכול לשלוח את המסמך אלי (בהודעה פרטית/אי-מייל), ואני אעביר אותו לאלון. * חבר שיציע הצעת מחיר בטרם שלח את המסמכים - הודעתו תימחק ויישקלו צעדים נוספים נגדו (אזהרות באנים וכו'). כל זה נוגע להצעות מחיר (ופרסום כלשהו מטעם חברה, כמו פרסום של מבצע וכו'). הודעות טכניות וכלליות ניתן לכתוב בפורום זה גם על-ידי מי שלא העביר את המסמכים. אגב - עד עכשיו לא נתתי בפורום זה ולו אזהרה אחת. אני לא מאמין באזהרות. אף על פי כן (או אולי דווקא משום כך), תשתדלו להתנהג בכבוד אחד כלפי השני. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שהיה בהצלחה ,אני מחכה למספר פקס בשביל לשלח את המסמכים
![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |