|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כמה כסף צריך כדי להקים חברת איכסון?
אני מתקוון עם שרת תותח כולל הקטע של העיצוב והחווה והכל.
(אני לא הולך לפתוח חברה אני סתם מתעניין אם זה עסק יקר). תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום לך,
עיצוב טוב עם פלאש הכולל באנר - 300ש"ח. קידוד לעיצוב + תיכנות - 130ש"ח. שרת טוב לאיחסון ושרתי רדיו - 450ש"ח. שרת טוב למשחקי רשת - 700מינימוםש"ח. דומיין ישראלי - 87ש"ח. שרתים לא לקנייה, כולל חווה. סך הכול: 1667ש"ח חודש ראשון, 1050ש"ח כל חודש. השרתים לא הכי טובים שיש. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() אתה יכול להשיג אחלה של עיצוב כולל פלאש ב250 , תכנות+קידוד ב50-90 ש"ח. שרת טוב לאחסון (אבל ממש טוב) , 600 ש"ח כולל אירוח בחווה. שרת מדהים לשרתי משחק (משהו בין 35-50 שרתי משחק) ב1050 ש"ח כולל אירוח השרת בחווה. דומיין עולה לך 35 ש"ח מהספקית הטובה בחו"ל (דומיין עולמי) ודומיין ישראלי עולה לך 86 ש"ח מהספקית הטובה בישראלי. כל המחירים כוללים מע"מ. דרך אגב , סתם בשביל היידע. היום לא שווה בכלל לפתוח חברה , שוק ההוסטינג חלש ביותר היום בישראל , אוליי בחו"ל הוא אחלה. כל ילד פותח חברה על רייסלר ושולח נציג שמצליח להביא לקוחות במקום שילכו לחברות הבאמת רציניות. כך שרוב החברות הריצניות , יושבות על שרת ייעודי וכו' משלמות הרבה ומרביחות נחמד , החברות הקטנות מרביחות נחמד ומוציאות מעט. בלי קשר , ילדים היום לא מבינים מה החשיבות של מס הכנסה , שכל חברה שלא רשומה יכולה פשוט להגיד לך: "תשלח לי כסף ואני אפתח לך אחסון" , שלחת ולא קבלת? לך תוציא ממנו את הכסף עכשיו , סתם הלך כסף. חברות רשומות יכולות להתבע על כל שקל שהם לוקחים ולא קבלת את המוצר.
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() תסביר לי איך זה יכול ליהות שהמחירים שלך אותו דבר כמו שאני נתתי... נכון אפשר להשיג עיצוב ב 250 + פלאש, אבל זה יהיה עיצוב לא הכי טוב. אני אמרתי שרת טוב לאיחסונים אבל אתה אמרתה ב 600 שרת ממש טוב. אני כתבתי מינימום לשרת משחק. ולי חסר ידע? אתה לבד רציתה להכניס את כל המעבד לספק כוח... ![]() אבל תכלס המחירים שנתנו פה חוץ מ JoinWeb זה מחירים לעסק פרטי שאתה תעבוד מהבית לבד. עם אתה באמת רוצה חברה אתה תשכיר משרדים, תשלם לעובדים שלך(לא ברייסלרים או משהו, אלא כסף אמיתי) שזה באמת בסביבות ה 1XX,XXX . Last edited by KilleR; 26-06-07 at 08:38.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
1xx.xxx ש"ח - פתיחה, חומרה, תוכנה, צוות, פירסום ,דומיינים, טלפונים,זמן (יום ולילה), ,משרד , ועוד ועוד ועוד... אבל חשוב ביותר: ללא ידע ותואר זה קריסה למערכת עצבים וחשבון בנק שלך , החבילה כוללת משחק לקמה חודשים |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני לא ממש מסכים איתך לא חייב תואר לא ממזמן עשו רעיון עם רוב עשרי עולם בעלי חברות ענק ו30% מהם היו בלי תואר למרות זאת יש כמה אנשים עם תואר וחברות שנפלו הכל עניין של רצון וכסף להשקעה הרי כסף יכול להחליף הכל בחברה אם אין לו ידע הוא יביא sysadmin עם ידע וישלם לו בהתאם אז לא צריך תואר כדי לפתוח חברה בנוגע לשאר אני מסכים איתך |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
לא מתווכח רק ממליץ ועונה על השאלה . זו דרישה ב- Joinweb Israel , במקום אחר גם דרישה אחרת Last edited by JoinWeb.co.il; 27-06-07 at 23:09.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
זה ממש תלוי כמה יש לך להשקיע בו.
אתה יכול לקנות עיצוב גרוע ב50 ש"ח, חרא של קידוד אולי בעוד 50 ש"ח, ריסליר ב30 ש"ח לחודש ודומיין להשקיג במבצע מגלובט ב20 ש"ח. או לקנות 5 שרתים ב60,000 ש"ח, להשכיר ארון בבזק בינלאומי באלפיים דולר לחודש, העסקת מתחזקים בשווי 4000 ש"ח לכל אחד, העסקת נציגי מכירות ב40 ש"ח לשעה, עיצוב מקצועי ב500 דולר, תיכנות ופלאש מקצועיים בעוד 500 דולר, דומיין ישראלי לשנה ב18 דולר וכו' בגלל זה, אם אתה רוצה לפתוח עסק/חברת אחסון אתה צריך לבדוק מה החשיבות והאם יש לך כסף לזה וליצור תקציב לכל דבר תוך כדי התחשבות שתקבל מוצר טוב לפחות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|