|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עיצוב] פרוטפוליו V2.
גרסאת בטא לפרוטפוליו שלי , תעלה היום.
בינתיים אני מבקש הצעות לשיפור מהפרוטפליו הזה בשביל הV3 , תודה. העיצוב: http://img404.imageshack.us/img404/4...liocopyzs3.jpg ת"ב , תודה ויום טוב.
# 2 |
הוסטסניון
|
פשוט מאוד אין יותר מידי גרפיקה.. לפי דעתי בפורטפוליו אתה צריך להראות את כל מה שאתה יודע... זה מראה הרבה..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא מתאים בכלל לפורטפוליו וגם מה זה המטוס הזה בצד?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אל תגיב באשכולות שלי ואל תדבר איתי בכלל! ,
אתה סתם אומר דברים כך שאני לא מקבל תגובות שלך. דניאל אחי , אמרתי דברים לשפר כי זה רק בטא , אשמח אם תסביר את עצמך יותר.
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אין אצלי טיפה של גרפיקה.. ואף אחד פה לא אמר מילה רעה על הפורטפוליו שלי. זה הכל עניין של להתחבר לאנשים אחרים, לא לפי הרצון שלך. www.Startzero.net אף אחד לא אמר לי על זה משהו רע. Filter - יש לך אחלה פורטפוליו אני אהבתי. שיהיה בהצלחה, אם תצטרך משהו עזרה וכאלה פרטים בחתימה..בכיף(: שחר
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
נחמד, לא יותר. הלוגו שלך לא מספיק יצוגי, אין משהו שמייחד אותך בתור מעצב,
ככה שהייתי ממליץ לך לשפר אותו ![]() הרקע לפי דעתי לא מתאים, באמת המטוס - לא ממש קשור. הבלוקים לא מיוחדים, אין משהו שיגורם לי לבחור אותך בתור מעצב לאתר שלי. בהצלחה, גל. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
גבריאל , ביקשת דעה וקיבלת אותה .. אל תתקוף אנשים שהגיבו ..
פעם הבאה תכתוב במפורש "לא רוצה לקבל תגובות עיצוביות" דעתי אישית , שהעיצוב לא ממש מתאים לתיק עבודות הוא לא ייצוגי במיוחד רובו ריק ולא מראה שום יכולת מיוחדת.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
עם הילד שתקפתי יש לי מריבה , בלי קשר הוא מגיב. גם אם אקנה שרת ענק הוא יגיד הוא קטן , הוא סתם מנסה להכניס לי קטנות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|