|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורת על דין (Dean)
שלום,
ברצוני למתוח ביקורת על דין שלנו ![]() הייתי צריך בדחיפות שרת אכסון, אז פניתי לדין בהצעה, אני מביא לו עיצוב הוסטינג לאתר שלו + חותך אותו בתמורה לאכסון לכל החיים. הוא הסכים, מיד התחלתי לעבוד על הקידוד וסיימתי אותו. עוד לפני שסיימתי לחתוך הוא פתח לי כבר את החשבון! דין בנאדם מאוד נחמד! גם טוב כחבר וגם טוב כבעל עסק ![]() האתר שלו: www.tytcom.biz |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תודה רבה ניר,
ביקורות כאלה עושות טוב על הלב. ![]() לכל מי שמתעניין - העיצוב החדש יעלה בעוד יום-יומיים. לינק זמני: http://tytcom.biz/forum/new
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כתוב OPCITY בזכויות יוצרים :S, מה הולך כאן.. :\ ונחמד לשמוע ![]()
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
ניר קנה את העיצוב משחר (Opacity) בזמן כלשהו, וכעת העביר אותו אליי. זו זכותו המלאה, העיצוב שייך לו באופן חוקי והוא רשאי לעשות איתו כל העולה על דעתו. ניר בחר להעביר את העיצוב אליי, לחתוך ולתכנת אותו, זכותו המלאה, כל עוד הקרדיט לשחר נשאר.
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אז בעצם הוא רק חתך ותיכנת , אז עדיין לא ראינו את העבודה שלו , כי זאת תמונה ![]() תציג כאן אחר כך, תודה על ההסבר .
# 7 |
חבר וותיק
|
טוב לשמוע,
בקשר לעיצוב, נחמד אבל חיתוך על הפנים.... |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זאת העבודה שלי
![]() ![]() |
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
יפה.
אהבתי את המונח "לכל החיים". אגב, סיכמתם אם מדובר ב"לכל החיים" של בעל השרת או של הלקוח? (זה משנה...). ![]() בהצלחה בהמשך!.
|