|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
[php] יש לי בעיה מוזרה מאוד בעבודה מול SQL | בינארי.
ערב טוב אנשים,
בהמשך לעבודתי על מערכת ניהול התוכן שלי הגעתי לשלבים הבאים - נעילת האתר, הוספת בלוקים, קטגוריות. משום מה יש לי בעיה כאשר אני בא להציג את הבלוקים. להלן הקוד - PHP קוד:
ציטוט:
אך האם מישהו יכול לכוון אותי כיצד בהצגה של הקטגוריות אוכל לעשות דבר כזה? קטגוריה מס1 - קישורים המתאימים לקט' - קישורים המתאימים לקט' קטגוריה מס2 - קישורים המתאימים לקט' - קישורים המתאימים לקט' וכן הלאה.. בקשר לנעילת האתר - האם תוכלו לתת לי כיוון כיצד לעשות במידה ויש 0 אז ככה..ובמידה ויש 1 אז ככה.. ניסתי - PHP קוד:
תודה, ערב טוב וסליחה על ששיגעתי אתכם..
# 2 |
Whatever
|
or die(mysql_error()) יתן לך את השגיאה שקיימת בשאילתא.
חבר וותיק
|
בקשר לבעיה הראשונה, תוסיף
PHP קוד:
בקשר לקטגוריות, פשוט תעשה לולאה בתוך לולאה PHP קוד:
לדוגמא יש לך טבלה של settings ושם יש טבלה שקוראים לה lock אז אתה עושה PHP קוד:
Last edited by X-T; 15-05-07 at 20:12.. |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
תודה רבה..
סליחה שלא עניתי זמן רב לאשכול..היה לי בעיה במחשב.. בכל מקרה תודה בקשר לבלוקים..הסתדרתיץץץ בקשר לנעילת האתר.. לא עובד לי.. הוא אומר לי - ציטוט:
כשאני בקוד אומר לו אם לוק == 0 אחרי השגיאה הוא אומר לי האתר נעול(גם אם במסד רשום 1) ואם אניעושה אם לוק == 1 הוא נותן לי את השגיאה וממשיך הלאה.. למה זה ככה? בקשר לקטגוריות - אבל איך אני יתאים בין כל קט' לדף... כאילו איך אני יסדר שכל הדפים עם הערך כטגוריה = 1 יופיעו באמת תחתיה? תודה!!
Last edited by ASTeam; 17-05-07 at 09:22.. |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בקשר לנעילת האתר, מה הקוד שרשמת?
![]() |
# 6 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
PHP קוד:
בקשר לקט' עשיתי את זה - PHP קוד:
PHP קוד:
ציטוט:
# 7 |
חבר וותיק
|
בקשר לנעילת האתר תעשה כמו שעשית אבל תעשה דבר פשוט מאוד ככה:
PHP קוד:
|
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בטוח שעדכנת ש lock = 1
? אתה צריך לעשות כפתור שיעדכן שיסמנו פתיחה ה יעדכן ל 0 אם יעשו סגירה זה יעדכן ל 1 זה פשוט לא אמורה להיות בעיה בכלל
חבר מתקדם
|
כן אני בטוח שעשיתי
חיים מה ההבדל? בכל מקרה לא עובד..
חבר וותיק
|
ההבדל הוא שאני עשיתי עם die והקוד הקודם שלך היה עם echo זאת אומרת שזה לא יציג שום דבר חוץ מהמשפט שיש בתוך הסוגריים של פונקציית ה-die אבל כשאתה עושה echo אתה צריך גם לעשות else ועוד להשתגע עם זה וכמו שאני אמרתי לך זה פשוט עושה בהתחלה בדיקה אם זה ככה זה מפסיק את כל העלייה של העמוד ופשוט מציג לך את ההודעה ואם לא אז זה ממשיך כרגיל...
בקשר לבעיה הראשונה שלך עשית שם WHERE OREDR BY זה לא נראה לי הגיוני תנסה למחוק את ה-WHERE ובקשר לקטגוריות תנסה פשוט להכין לולאה של הקטגורייה ואז לחשוב על זה לבד למשל תעשה שתי טבלאות במסד אחת של קטגוריות ואחת של תת קטגוריות ואז פשוט תעשה קשר ע"י או ה-ID או כל דבר אחר ואז שפוט בלולאה תוציא את המידע של התת קטגוריות וזהוא Last edited by חיים; 18-05-07 at 15:49.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|