|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
![]() גם 100% אפטיים,
גם SQL שאף פעם לא נופל, גם תמיכה מהירה וטובה, גם מחירים נמוכים, גם שירות אדיב ומקצועי, ואם בכל זאת יש בעייה כלשהי->הם לא יסחטו אותך, "עוד קצת", "חכה למחר", "צריך לדבר עם בעל השרת". הם יטפלו בזה מייד. יש תחזוק? שדרוג? יודיעו לך שבוע לפני מינימום, ויעשו את זה בשעות כמו באמצע הלילה, או ב-10 עד 12(בבוקר). ונכון, שאני יכול למצוא חברות זולות יותר. אבל האמינות, הביקורות(אף ביקורת רעה, רק ביקורות טובות), האפטיים, השרתים החזקים, התמיכה, המקצועיות, והנוחות->הייתי משלם כפול. גם הפורום שלי מאוכסן עליו, ולא היה קריסה של שניה כש-200 משתמשים ב-20 דקות גדשו את הפורום. אני הרצתי משהו קטן שהכנתי, שהיה ממש לא יעיל, ולקח לזה כמה שניות לעבוד, בשרתים שלהם? פועל חלק וטוב ![]() פשוט בלתי אפשרי. גם אם היה לי כסף, את האמצעים, ואת הזמן לפתוח חברת אכסון, לא הייתי פותח, זה היה בלתי אפשרי להתחרות באקט-סרב. ולאלה שמכם שמנהלים חברות אכסון, עלו והצליחו, לשרוד בכזה שוק זה לא משימה קלה ![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בהתחלה חשבתי ביקורת רעה :\ אולי ת'ערוך כותרת?
אחלה ביקורת , למרות שידוע :P |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
איני יכול, מכיוון שמישהו(אהמ אהמ), ואני לא אגיד או ארמוז מי זה(בטוח לא אחד הבעלים), שלל את האפשרות הזאת למשתמשים המסכנים.
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כן אני יודע :O
לא מצ'נה |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
זה נורא תלוי על איזה שרת אתה יושב שם
משתמש - היכל התהילה
|
מה שאתה אומר בעצם.. שלא כל השרתים של אקט-סרב טובים?
|
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אם אני לא טועה ,זה שיש 2 IP לא אומר שאתה על שני שרתים שונים.
וכן,ידוע ![]() גם אני לקוח מרוצה! |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
ידוע, אחלה חברה..
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה..