|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[בעיה] מאורר של המעבד - כנסו לעוד פרטים
אתמול בערב ישבתי ושיחקתי במחשב ופתאום נשמע רעש של פלסטיק עף במארז וישר רעש כאילו המחשב הולך להמריא עוד שניה, ישר כיביתי והסתכלתי, שהסתכלתי ראיתי שחסר כנף למאורר של המעבד ובנוסף לזה הרעש שהיה זה בעצם הצלעות קירור שהפסיקו לשבת על החורים המיועדים להם, הוצאתי את הצלעות יחד עם המאורר והדבקתי את הצלעות, שחיברתי את הכל מחדש שמתי לב שבעצם הצלעות קירור לא יושבות כמו שצריך בכלל על הלוח M, ובעצם הקליפסים (בצורת ברגים) לא סוגרים את הצלעות על המעבד, וברגע שאני מדליק את המחשב הוא ישר נכבה, אמרתי ננסה בצורה אחרת להפעיל השכבתי את המחשב על שולחן קטן שהיה לי שמתי מחדש את הצלעות התפסתי את הקליפסים והדלקתי מה שעשיתי עבד אבל ברגע שהעמדתי את המחשב הוא נכבה שוב, ברגע שאני מעמיד את המחשב הוא נכבה, רק בשכיבה המחשב עובד, מה אני אמור לעשות במצב כזה?
הקליפסים בעצם הלכו? או כל הצלעות קירור הלכו? ועכשיו למשהו קטן יותר מאותו יום שהדבקתי את הכנף של המאורר המחשב עובד בצורה שקטה יותר חח למה זה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
אלי כבל פגע במאורר .........
ציטוט : הולך להמריא עוד שניה - חחחחחחחחחח |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
יכול להיות שהלוח נוגאת במארז שהמחשב עומד תנסה להשים מאחוריה נירות מקופלים
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
איזה קירור יש לך? סטוק?
# 6 |
חבר מתקדם
|
שמע... אל תשחק עם זה...
אם המחשב נכבה אז זה אומר שהלוח מתחמם, תזהר שלא ישרף לך הלוח. אם נשבר לך המאורר אז פשוט תחליף אותו... מאורר עולה 100 שקל פחות או יותר. ולא הצלחתי להבין מה הבעיה עם ה"צלעות"... הבעיה היא במאורר עצמו? כלומר הבעיה בחלק מהמאורר או בחלק של הלוח? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
כניראה שאתה מדליק תמחשב שהוא "עומר" אז הצלעות לא יושבות טוב והקירור לא מקרר תמעבד והוא מכבה את עצמו אוטומטית
ושהוא "שוכב" זה יושב על זה פחות או יותר טוב ומקרר ולכן הוא לא ניכבה.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו ששמעון אמר , כדאי לא לקחת סיכון עם הדברים האלו
עדיף לשלם מאה שקלים במקום להיות "קומבינטור" ואחרי זה ישרף לך דברים שלתקן אותם עולה מעל לאלף שקלים , בכל מעבדה פשוטה מחליפים בלי שום בעיות מאוררים . גם שהמחשב 'שוכב' אני בטוח שהוא לא מתקרר כראוי ,מה שיכול להביא לשריםת הלוח אם שלך ... אז מתי אמרו שאתה הולך להחליף אותו ? ![]() בהצלחה בכל זאת ,בר |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|