|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאלה לוגית
לא ידעתי איך לתאר את זה בכותרת אבל אני מקווה שאני אצליח כאן.
אני אתן דוגמה שעלתה לי בראש זה לא משקף את מה שאני רוצה לבנות בכלל פשוט זה יותר נוח. יש לי רשימה לצורך העניין של 8000 איימלים. אני מעוניין לבנות בדף PHP שהוא ישלח את המייל. עכשיו אני רוצה לעשות שכל מייל שהוא שולח הוא יציג: Sending bla@bla.com.... Sent! לאחר מכן שהוא עובר למייל הבא, הוא מוחק את השורה הקודמת ומעדכן את זה ב Sending x@x.com.... Sent! וכך הלאה... כמובן, מבלי לרענן את הדף... איך הדרך הכי מהירה ויעילה לעשות זאת? חשבתי על foreach אני לדעתי יש עוד משהו שאני מפספס... תודה.
# 2 |
חבר וותיק
|
הדבר היחידי שעכשיו עולה לי בראש זה
setTimeout של Javascript ביחד עם AJAX.... |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן כזה כבר עשיתי.. אבל בטח יש דרך ב PHP..
# 4 |
חבר וותיק
|
נו AJAX וPHP []:
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תכניס את כל השמות למערך
ותפצל אותו ל 1000 תעשה שליחה ל 1000 ותעשה אחרי זה IMPLODE בשביל להוסיף , בניהם ואז תציג את זה פשוט.
משתמש - היכל התהילה
|
לא, אני רוצה שיציג בזמן אמת לאן הוא שולח..
# 7 |
חבר וותיק
|
אתה יכול לעשות את זה בajax.
מה שאתה עושה זה foreach למערך של האימיילים. אתה עושה foreach ואת כל אחד מהאימיילים אתה שולח ב.ajax יש לך דף חדש שבוא הוא שולח את האימייל ומדפיס אם הוא מצליח או לא. ואז הוא עושה sleep. עכשיו בגלל שזה ajax הsleep פועל על הדף השני ואז אצלך זה נראה כאילו זה כל שניה מחליף. אם לא הסברתי את עצמי טוב, דבר איתי.. Last edited by 4ior; 27-04-07 at 21:02.. |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
תנסה לעשות עם SLEEP בתוך לולאה
מתאורר / יצא בחוץ
|
אי אפשר בPHP בלבד...מה שPHP מציג זה תוצאה סופית...הוא לא יכול לשלוח נגיד לX ומראה לX ואז לY ולהראות Y...זה יראה XY...אפשר רק באמצעות AJAX ... והשליחה עצמה בPHP...
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
sleep+flush.
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|