|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[PHP] "שינה" ? מה הקטע של זה?
שלום.
עלתה לי שאלה לראש... יש הפונקציה sleep שגורמת ל"שינה"...כלומר נגיד אני עושה: PHP קוד:
05:31:23 05:31:33 למה בכלל צריך את זה? כאילו זה סתם מעלה את זמן הטעינה של הדף לא? ואיזה שימוש אני יכול לעשות בפונקציה כמו זו? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
ואם בא לך שהמשתמש יחכה קצת...חח...(סתם)
אתה יכול להשתמש בזה בישביל לחכות גם אחרי הטעינה של הדף למשל שכל נגיד 2 שניות יופיע לך ההודעה hellow ותעלם אז אתה משתמש בזה |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בעקרון משתמשים בזה נגד התקפות-brute force
אתה יכול להאריך את הזמן של כל התחברות למשל.. בעקרון אני לא משתמש בזה הרבה/בכלל בגלל שיש דברים חדשים נגד התקפות כאלו.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זה ששולחים מלא פעמים את אותו הטופס עם נתוני דמה כדי להירשם מלא פעמים ולהציף את המסד..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הנה עוד שימוש לפונקציה.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני אתן לך שימוש יותר רציני... נגיד יש לך רשימת תפוצה של 100 אלף אנשים ואתה רוצה לשלוח להם מיילים לכולם אז אתה עושה משיכה ל 1000 אנשים , שולח עושה SELEEP בשביל שהשרת של המייל לא יחסום אותך וממשיך. ככה כל 1000 אתה נותן לו הפסקה של 10 שניות נגיד
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%...7_%D7%92%D7%A1
עריכה: bluenose זה לא קשור להרשמה. אתה מדבר על סתם הצפה בשביל נגיד להפיל את השרת. בדרך כלל משתמשים בזה בשביל לפרוץ סיסמאות על ידי כך שאתה שולח את כל האפשרויות/צירופים האפשריים של הסיסמאות והsleep מעקב אותם פי כמה שאתה רוצה. נגיד הפורץ חושב שהסיסמה שלך היא בת 6 אותיות. ונגיד שזה אמור לקחת לו שבוע לפרוץ את זה בשרת בדיוק כמו שלך רק בלי הפונקציה..ואתה שם sleep(10) זה יכפיל לו את הזמן שלוקח לו פי 10. עדיף שלא תשתמש בזה. יש דברים חדשים כמו למשל security code Last edited by 4ior; 27-04-07 at 15:44.. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אם אין גישה לCJ, למה שתוכל לשנות את הset_time_limit? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|