|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
Motorola V6 הכי מתקדם מביניהם.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחח
V3X יותר טוב מv6 שהייתי בסלקום ישבתי וחיכתי איזה חצי שעה עד שיקבלו אותי לקבל עליו הצעת מחיר.. אז היה שם נציג של מוטורולה הוא הראה לי את הפלאפון ולחבר שלי היה V3X הם התחילו לריב שם מי יותר טוב וראו שהאיכות של הV3X יותר חזקה מבחינת רמקול ומצלמה.. Sony-E k610i אם אתה לא באזור דור שלישי בארץ אל תקנה אותו (מדובר באורנג) זה גורם לניתוקים ולגמירת הסוללה. ואם אתה קונה אל תפעיל את הבלוטוס סתם ככה, תפעיל רק שאתה מעביר דברים.. Nokia 6280 אני שונא נוקיה בכלליות ואין לי מכשירי נוקיה אז אני לא יכול לתת לך ביקורת על המכשיר.. כל מה שרשמתי זה מניסיון אישי עם המכשירים.. חוץ מהפלאפון שיש לי בחברת פלאפון כל השאר קניתי מגנבים ![]() מפה זאת החלטה שלך, במידה ואתה צריך אינטרנט בפלאפון אז קח את הV6 אם לא אז את הסוני אריקסון. עשית את הדבר הנכון שאני רציתי לקנות אותו הוא היה בישילי יקר למרות שאני מביא אותם גנובים.. Last edited by Pro-Host.co.il; 23-04-07 at 09:56.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
sony k610i לדעתי אחלה של מכשיר יש לי אותו והוא נחמד מאוד לא צריך יותר מידי .. אחלה של רמקול .. 2 מצלמות , וכול שאר השטויות .
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
6280 אחלה פשוט אחלה שם המכשיר.
החיסרון שלו הוא שאין לו מערכת הפעלה סימביאן... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל סתכל, כאשר אתה מחפש מכשיר, מה הקריטריונים למכשיר שלך? לשמוע מוסיקה שיהיה חזק? מצלמה נחמדה? מערכת הפעלה נוחה? מותג שאתה מעדיף? בעיקרון אם אתה מחפש מצלמה טובה זה V6 נוקיה, פלאפון מצוין, גם בעיצוב וגם בביצועים, רק הרמקול דיי חלש הגרוע מבין ה3 זה הK610i , רמקול גרוע, מצלמה על הפנים.. בעתיד, או כבר יצא הגברה לרמקול של הV6. בעיקרון, מבין ה3, ההיתי לוקח תV6 רק ביגלל העיצוב שלו ![]() אם אתה מחפש מערכת נוחה זה נוקיה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
עזוב
עם אין לך נסיון עם המכשיר פשוט סתום תפה היית ממליץ על V6 מנסיון |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
טלמט לדוור בלי סגיאוט חחחטיב =\ מניסיון חחח... לך תנסה להבין תפלאפון הזה XD מערכת הפעלה מסורבלת כמו כל מוטורלה אחרת |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|