|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב הוסטינג
הכנתי עיצוב הוסטינג.
בבקשה - לא להגיד לי דברים כמו "זה לא למכירה" "אתה מתחיל" "תשלם לי ואני לא יקח"(זה לא מצחיק) וכו' בבקשה כן להגיד לי- "תשפר זה וזה" "חסר זה" "תוסיף זה" ולהגיד לי אם הישתפרתי או לא הינה העיצוב: ![]() Last edited by OSR; 04-11-05 at 16:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
אממ אחי אני רואה שאתה מתחיל
![]() כל הכבוד שאתה לפחות מנסה... אממ עיצוב ממש נחמד ![]() ולשפר אותו את העמודות ואת הכפתורים.. את הלוגו תנסה לשלב בוא יותר רקע ודברים בבאר עצמו בהצלחה בהמשך הדרך ![]() מקווה שתצליח בה ![]() עם יש לך בעיה פנה אלי ושאמח לעזור ליאב |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
--תוקן-- :qqb009:
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
UP
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד למתחיל...
כמה המלצות לשיפור: תחליש או אפילו תוריד לגמרי את כל הblur ששמת בהכל בבאר תשתדל לשים תמונה באיכות טיפה יותר טובה ובלי כל כך הרבה fade ולהוסיף לו קצת צבעים תנסה להבא להוסיף לעיצוב תמונות וכולי. חח הרבה דברים אבל אל תדאג לאט לאט משתפרים! שיהיה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
נייס ..
אתה מתחיל וזה סבבה כמה הערות: תוריד את הצל בפונט בבאר ..(הפונט בכפתורים) תנסה לשפר את הלוגו כי הוא די יבש הכוונה לא להוסיף תמונות אלה לשפר את רקע הלוגו. הכל נראה די גס לכן תנסה לעשות את הדברים קטנים יותר למשל הכפתורים של המידע נוסף ושל ההזמנה שיהיו יותר קטנים וכך תוריד להם את הפונט קצת תוריד את בלור(נראה לי שזה זה) .. המבנה נחמד מאוד למתחיל וגם העיצוב.. רואים שאתה עובד עם הרבה אפקטים אבל לפעמים לא צריך להשתמש בכולם וגם לא צריך לפעמים להשתמש בכלל לכן קח את זה למסקנה .. ומה עוד אפשר להגיד: בהצלחה בהמשך! מקווה לראות עיצובים שלך בהמשך ולראות את ההתקדמות שלך. בברכה,רעות ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
"תשפר זה וזה" "חסר זה" "תוסיף זה"
חחח סתם אמממ תעיף את ה OUTER GLOW והתמונה מעוכה.. ותעשה גבולות לטבלאות ובכללי תוסיף עוד גיוון חוץ מריבועים כחולים
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז אני ינסה לשפר, טודה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|