|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה | גוגל אדסנס..
אוקי..
כמה שאלות כשאני נרשם להרשם באנגלית? והכסף מגיע בדואר אלי ?... ואם אני נרשם ככה שהמוצר שלי זה חיפוש ומודעות אני אהיה חייב להשתמש בהם? או שיש מצב שאני אשתמש רק במודעות נגיד.. או שזה גם חיייב ליהיות בכל עמוד באתר?.. תודה רבה למ שעוזר... וד"א, יש אתר שמחליף איתי קישורים והוא אתר שיש שם הורדות, לא על השרת שלו..על שרת אחר.. עכשיו זה קשור אלי? גם אם הוא איתי על אותו שרת...? זה פשוט אני צריך לדעת.. ושרתי משחק זה חוקי?.. רדיו?.. זה אמור ליהיות פורטל ששם יהיו הפרסומות של אדסנס.. למרות שהיום אני רואה אתרי שיתוף קבצים שיש להם פרסומות של אדסנס.. ואלה אתרים לא חוקיים בכל מקרה אם אסור .. שיהיה אחד שמחליף איתי קישורים ויש לו הורדות...אבקש ממנו לסגור את ההורדות.. טוב, תודה ~!.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
1.כן,כל הפרטים חייבים להיות באנגלית.
https://www.google.com/adsense/g-app-single-1 2. ניתן לקבל המחאה בדואר,המחאה דואר אקספרס (גובים כסף על זה ממה שהרווחת),הפקדה לחשבון הבנק (ממולץ מאוד). 3.אם אתה נרשם לכל השירותים (מאוד ממולץ),אתה יכול להשתמש רק בסוג אחד של שירותים במידה ואתה מעוניין להשתמש רק באחד (כמובן שאפשר להתשמש בכל השירותים ביחד). 4.אינך חייב שזה יהיה בכל עמוד באתר (אסור יותר משלוש מודעות בעמוד אחד). 5.אתרי שיתוף שיש להם פרסומת של אדסנס,בדרך כלל החשבון נסגר לאחר כמה חודשים (עד שגוגל עולים על זה). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|