|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() העיצוב הכי טוב שלי להוסט נראה נראה לי...
הינה העיצוב: http://img168.imageshack.us/img168/3428/iserv12zm6.jpg תגיבו,אבל תגובות עם....בשר! חח תגיבו לעניין.. תודה ולילה טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
חלק עליון לשפץ-מיד
חבילות גם קצת להגדיל ולשנות להן צבע, מבנה להשאיר!
# 3 |
חבר חדש
|
חמוד אחי =]
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לשנות קצת חיבלות
ולהוסיף כמה תמונות נחמדות מושכות עיין בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבנה: די רגיל
הקופסואות: הפס הלבן שלהם נבלע עם הרקע ונראה כאילו הוא חותך אותם, שנה את הצבע של הפס או של הרקע. וגם תוסיף כיתוב כלשהו. צבעים: יותר מידי זוהר
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז ככה שקשה לעצב ככה. וכל השאר שהגיבו,אני מייד עובד על העיצוב,תודה רבה על התגובות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
חמוד מאוד!, לא אהבתי ממש את החלק העליון, לפי דעתי הבלוקים והחבילות טעונים שיפור,
לא אהבתי את ה-bullet שעשית לבלוקים, זה נראה מוזר ולא משתלב, אולי תשנה את הצבע שלהם לצבע של הכותרת של אותו בלוק. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
שמע אל תקח ללב אני בסך הכל מנסה לעזור :
העיצוב עצמו מאוד רגיל ובנאלי . היום כל עיצוב נראה כמו שלך , לא הראת משהו מיוחד או סגנון עיצוב שונה החבילות רגילות גם המבנה לא מחדש כלום , כמו כל עיצובי ההוסטינג. גם אם אין לך רעיון עדיף שלא תכין כי אין טעם להראות לנו משהו שכבר הראת תחשוב על משהו מקורי וחדש שיפתיע ויגרום לכולם להגיד וואלה שיחקת אותה. בקיצור ת - ר - ע - נ - ן שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה זאת אומרת שאתה מסתכל מלמעלה?
# 10 |
חבר וותיק
|
כשאני עומד...
אני רואה את זה יותר בהיר.. |
![]() |