|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[מדריך וידאיו אונליין] לקידום אתרכם במנועי חיפוש
שלום,
הכנתי מדריך וידאיו והעלתי אותו OnLine בכדי שתראו אותו. נושא: קידום אתרכם במנועי חיפוש. ידע מוקדם: HTML למתחיל. קישור: http://www.movieslearn.com/online.html המדריך מוגש בחסות האתר MoviesLearn. תהנו!
# 2 |
הוסטסניון
|
לא עובד לי =/ והעיצוב מבולגאן, אני בIE...
# 3 |
חבר בקהילה
|
אני ב-IE ועובד לי מצויין..
תסביר מה לא עובד? עריכה: הנה תמונת מסך שזה כן עובד: http://www.img-il.com/up/jaj4ddtozitz.jpg
יום טוב שיהיה!! ![]() Last edited by movieslearn.com; 08-04-07 at 14:55.. סיבה: תוספת הוכחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
א. לא רואים כלום.
ב. אני מציע שלפני שאתה מכין מדריך תלמד אתה את המונחים שהצגת שם. אתה לא מדייק. ג. כאשר אתה מכין מדריך וידאו רצוי שתכין קטע טקסט וממנו תקרא כי אתה לא מדבר טוב. ד. יוזמה נחמדה מאוד. ביצוע חלש. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אל תהיו כ"כ תוקפניים סך הכול ניסה לעשות משהו טוב.
גם לי זה לא כל כך עובד.
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבחור בא עם רצון טוב לעזור וזה יפה מאוד. מדריכים לקידום אתרים בוידיאו עוד אין. אבל למרות הרצון הטוב שלו הוא לא מדייק בדברים ולכן הוא מטעה אנשים. לכן הצעתי לו שלפני שהוא מכין וידיאו שילמד את הנושא טוב טוב ויכין סיכום בכתב וממנו יקריא במדריך (ככה המקצוענים עובדים). |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
עשית embed רק אז רק בפיירפוקס יעבוד.
תריץ חיפוש בגוגל ותמצא קוד שירוץ גם באקספלורר.
# 8 |
הוסטסניון
|
לא עובד לי
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה
![]()
# 10 |
הוסטסניון
|
מי שלא רואה זה מכיוון שחסר לו דרייבר. באונליין אי אפשר לקבל מידע על הדריבר החסר, אבל אם מורידים אותו אפשר לקבל פרטים. זה דריבר עידכון של כרטיס הקול...
עריכה: גמרתי להוריד את הדריבר מויסטה אפדיט, ואתה נשמע לא טוב.. כאילו אתה לא בטוח במילים. תנסה להקריא כמו שאמרו מטקסט, שהכל יהיה מוכן מראש. אל תגיד שניה במדריך, אתה יכול לעצור רת המדריך ולשנות קודים. עריכה 2: זה אח שלך ברקע? ותראה, לא צריך להתעקב כל כל מילה (כמו שאמרתי למעלה) תעצור את ההקלטה בשביל לערוך קודים, או שתכין מראש את הקודים. Last edited by נמרוד; 08-04-07 at 19:13.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|