|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחפש תוכנה מסויימת
לא מצאתי את הפורום המתאים אז אם זה לא מתאים לכאן אבקש להעביר.
טוב אז ככה אם מישהו זוכר את חנות ה lan shop לשעבר בדיזנגוף סנטר אז יהיה יותר קל למצוא את זה זאת תוכנה שעובדת כך: דוגמא יש 10 מחשבים ומחשב אחד ראשי המחשבים נעולים לשימוש וצורכים שם משתמש וסיסמה בכדי להיכנס למצב התחלת עבודה. התוכנה שמותקנת על המחשבים דרך המחשב הראשי אפשר לפתוח שם משתמש וסיסמה ולהגדיר לו זמן שימוש ולהכנס למשתמשים אחרים ולערוך אותם ולהוסיף להם זמן שימוש המשתמש רושם באחד המחשבים שבא לו את השם משתמש וסיסמה וניכנס לעבודה ( דוגמא המשתמש קיבל 4 שעות וגלש רק שעתיים מהן אז בפעם הבאה ישאר לו הזמן הנותר שזה למעשה שעתיים ) אם מישהו הבין אותי אז סבבה אם לא אנסה לפרט יותר .. תודה ויום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אני מכיר את זה,ואני יכול להגיד דבר אחד.
זה לא דבר חינמי , אתה תצטרך גרסא פרוצה (אם יש) ואם זה מה שייקרה ,האשכול יינעל ותקבל אזהרה. מצד שני ,רישיון לדבר כזה לא עולה פחות מ500$ ... |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
אפשר לקבל קיששור מתאים וקצת יותר פרטים על הרישיון? כמה כסף ולאיזה תקופה..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
mr. dids,
אסור להקפיץ הודעות בהוסטס. username1, לא הושעת על ספאם לפני שבוע? ו..alex, כפתור דיווח, צד ימין. Last edited by SHeDoN; 07-04-07 at 18:55.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם יש לך ידע וניסיון ברשתות windows, אפשר לעשות את זה ללא תוכנה. אני לא בטוח שזה Built-In במערכת אבל אפשר להגיע לתוצאה הזאת עם batch קטן.
# 6 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין למה טובה התגובה שלך?
חוץ ממונה ההודעות לא קרה כלום, התגובה שלך במקרה הזו פשוט חסרת כל ערך , אין לה שום משמעות. אתה אומר את אותו הדבר שאמר פתוח האשכול, אני לא מבין למה צריך את אותה ההודעה לשלוח 120 פעם מאנשים שונים (אין זה חוק בנושא ספאם נניח?) אם מישהו יודע תשובה הוא ישלח , התשובה לא תופיע מעצמה בגלל שמליון גולשים שלחו את אותה ההודעה. אני מכיר תוכנה דומה שנקראת smart media אין לי מושג מאיפה ניתן להשיג אותה לא מצאתי בגוגל (מצד אחר אני וגוגל לא כאלה חברים טובים), אני רק יודע שהיא יכולה לעשות דברים כאלה ,בין היתר. אם תרצה המלצה לתוכנה אחרת אני יכול לבדוק לך מול מנהל רשתות, השאלה שלי היא האם המטרה שלך רק לצורך הזה? אם כן בויסטה יש מנגנון מותקן כבר שעושה בדיוק את מה שאמרת, אם תרצה תוכנה מקצועית יותר אוכל לברר לך. Last edited by alex; 05-04-07 at 10:32.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|