|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה על פוטושופ
אהלן,
איך אני יכול להוסיף לתמונה מסגרת שחורה וכיתוב לבן ? אשמח למדריך. לדוגמא : http://img256.imageshack.us/img256/3663/6280treeac5.jpg אל תתייחסו לתמונה , אלא למסגרת ולכיתוב. אני רוצה לעשות דבר כזה , איך ? תודה, אלון |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כיתוב אתה פשוט משתמש בכלי עזר של ה-Typing.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יודע ש LAYER זה שכבה , שום דבר יותר. מה זה BLENDING OPTIONS ? איפה זה נמצא ? בתוך החלון LAYER ? |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בחלון ה-Layerים אתה לוחץ פעמיים על השכבה של התמונה וזה יכנס לך להגדרות הללו
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לוחץ על איפה שכתוב Background בחלון הליירים ומופיע לי חלון קטן כזה ששואל אותי מה השם של השכבה החדשה שאני רוצה לפתוח. השחור זה בכוונה. הנה תמונה : השחור זה בכוונה. http://img459.imageshack.us/img459/6897/82713926se7.jpg |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תעה קליק ימני על הלייר ותראה למעלה כזה Blending Options אז לך הכי למטה שם יש כזה stroke תעשה שם שזה יהיה בפנים בחר צבע בחר כמה עובי וכל זה אבל אם אתה ממש רוצה אתה יכול לשהתשמש בסימונים כאילו תעשה לייר חדש ואז תסמן את החלק שאתה רוצה שיהיה בלי רקע ע"י כלי ה-rektangular marquee tool שנמצע בצד שמאל הכי למעלה זה נראה כמו קובייה כזאת מקובקבת עיכשיו אחרי שסימנת את החלק שאתה רוצה שיהיה בלי מסגרת לך למעלה ל-select>inverse ותמלא את הכל בשחור למלות אני מקווה שאתה יודע איך עכשיו פשוט כנס למה שאמרתי לך בהתחלה לך עוד פעם ל-strke ותעשה בצבע לבן פיקסל אחד והנה יצאה לך מסגרת כמו שרצית עכישו אם בא לך אתה יכול פשוט תעשה טקסט וגם לעשות לו stroke של איזה 4 פיקסלים בצבע שחור ולשים למטה
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
מכיוון שאינך יכול לערוך את שכבת הרקע [תשים לב שהיא נעולה עם מנעול]. כדי לערוך אותה
אתה בעצם פותח "שכבה חדשה" שתחליף אותה. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אם אתה לא רוצה להתעסק בזה יותר מדי..
דבר איתי ואני אכין לך סטייל למסגרת וסטייל לטקסט וזהו ![]() רק תצטרך ללחוץ על הסטייל והכל מוכן ![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אוקיי , תודה רבה רבה לכולם .
הצלחתי ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|