|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
[JS] אפקט הFADE...בעזרת OPACITY...הכיצד?
היי.
מי שאוהב לנסות מערכות שונות כנראה ניסה כבר את המערכת JOOMLA. עכשיו לא זוכר איך זה בגירסא הישנה אבל בגירסא החדשה 1.5 כאשר שומרים משהו מופיעה הודעה שהשמירה בוצעה בהצלחה. מה שהדליק אותי זה הקטע שהרקע שם מצהוב מהפך ללבן. עכשיו אני רוצה גם כן ליצור את האפקט הזה. בטח עכשיו היה בא לכם להגיד...אז למה לא העתקתה וזהו? א' כל...בא לי ללמוד..אני לא חבר טוב של הJS...אז אני רוצה קצת להיתחבר. ב' כל...נו באמת....משהו פעם הצליח להבין משהו בקוד מקור שלהם?!? OPACITY אני יודע כיצד לשנות...מה שאני לא יודע איך אני משנה אותו בהדרגה ![]() חשבתי על לולאת FOR....אבל מן הסתם זה לא הצליח... יש משהו אחר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
רקורסיה מותק.
אני עשיתי בBLUE HILL מין חלון "ברוכים הבאים" מרחף, שנעלם אחרי 30 שניות בFADE ולא מיד, ע"י פעולות חשבוניות פשוטות ושימוש בmoz opacity, opacity ו-filter opacity. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כלומר כפי שהבנתי צריך להישתמש פה בתזמון...שנגיד אחרי חצי שניה שירד הOPACITY ב 1 נגיד...
אני יודע איך לשנות OPACITY...הבעיה פה היא התזמון עצמו...שבכל חצי שניה זה ישתנה... אז השאלה שלי היא כיצד יוצרים תזמון? |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
setinterval
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חיפשתי על זה קצת...הבנתי את העקרון של זה...הבעיה שאני לא מצליח ליצור את הפונקציה.
מה שאני חשבתי לעשות זה: HTML קוד:
<script type="text/javascript"> var compte = 100; function setopacity() { compte = compte - 5; document.getElementById("gmess").style.opacity=compte; if (compte == 0){ clearInterval(setopacity); } } setInterval(setopacity, 100); </script> <div style="background: #000" id="gmess">sdsd</div> אחרי כמשהו שניות זה נעלם במכה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
הבעיה שלך היא שאתה לא קורה לפונקצייה שוב מהפונקצייה.. שים עוד setInterval בelse אחרי ה"if compete = 0"
ד"א אני אישית משתמש בsetTimeout ובclearTimeout. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
זה יוצר לי רקורסיה אין סופית...
וזה נעלם במכה. HTML קוד:
<script type="text/javascript"> var compte = 100; function setopacity() { compte = compte - 5; document.getElementById("gmess").style.opacity=compte; if (compte == 0) { clearInterval(setopacity); } else { setInterval(setopacity, 1000); } } setInterval(setopacity, 1000); </script> <div style="background: #ff0000" id="gmess">sdsd</div> |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
כי אתה לא מגדיר טוב את הclearInterval...
HTML קוד:
var int1 = setInterval(setopacity, 1000); ////////////////// clearInterval(int1); |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניסיתי עם משתנה...לא עוזר...
HTML קוד:
<script type="text/javascript"> var compte = 100; var interv = setInterval(setopacity, 100); function setopacity() { compte = compte - 1; document.getElementById("gmess").style.opacity=compte; if (compte == 0) { clearInterval(interv); } else { var interv = setInterval(setopacity, 100); } } </script> <div style="background: #ff0000" id="gmess">sdsd</div> |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
נסה לשנות את == 0 ל>= 0
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|